logo

Бивша стюардеса разкри трик за резервация на евтини полети ВИДЕО

Бивша стюардеса разкри трик за резервация на евтини полети ВИДЕО

Преминавайки към Европа на световната карта, тя показва на последователите си началните цени за страни, като Испания, Ирландия и Гърция, както и най-евтините дати през март

Бивша стюардеса и съветник по пътуванията, която стои зад акуанта @hacks.travel в TikTok, дава своя съвет номер едно за купуване на евтини самолетни билети онлайн във видео, вече събрало 2.4 милиона гледания. Видеото звездата на социалните медии започва с думите: „Ето един от най-евтините начини да планирате пътуването си – и познайте, това е супер лесно“.

След това тя разкрива любимия си инструмент за резервация на полети - не Skyscanner, Expedia или уебсайт на отделна авиокомпания, а Google Flights. Тя превежда своите последователи през характерния й процес на резервация: избира своята начална точка и оставя полето за дестинация празно. След това клика върху избор на дата в календара и посочва опцията „Гъвкави дати“.

@hacks.travel Google flights travel hack! #googleflights #savemoney #travelhacks #flights #vacationtime #dealsfordays ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

Оттук можете да станете по-конкретни, като например изберете едноседмично пътуване и месеца, през който предпочитате да е то. Избирайки „една седмица“ и „март“, вие виждате всички полети през месеца и се насочвате към най-евтиния вариант.

Тя демонстрира как агрегаторът на полети показва нейните възможни дестинации за март в Северна Америка, включително Лос Анджелис, Чикаго, Маями и Торонто, на различни начални цени.

Преминавайки към Европа на световната карта, тя показва на последователите си началните цени за страни, като Испания, Ирландия и Гърция, както и най-евтините дати през март.

„Дори не мога да ви кажа колко пари ми е спестило това“, казва тя, допълвайки, че „е един от най-лесните трикове за пътуване“.

Някои от феновете на @hacks.travel обаче са скептични. 

„Може да се получи сделка, но ще се окаже с нискобюджетна авиокомпания с три спирки,“ коментира един последовател.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Малка Руса КурФа

Малка Руса КурФа 25.03.2022 11:53

Аз пък пътувам по цял свят абсолютно безплатно. Имам много видеа как го постигам

БайГан

БайГан 31.03.2022 23:32

Аз пък вчера се върнах от Чикаго ,утре ако няя Ко да права може да отскоча до Маями в други ден до Карлуково - много известно място....