logo

Българска агенция предлага приказен имот на брега на езеро, но цената...

Българска агенция предлага приказен имот на брега на езеро, но цената...

Офертата включва всякакви екстри за 5 милиона лева

Имате пари, а не знаете какво да ги правите?! С това ще ви помогне родна агенция, предлагаща недвижими имоти не само у нас, но и в чужбина. В една от офертите й е включена къща на брега на езерото Маджоре - второто по големина езеро в Италия.

Офертата включва невероятни гледки.

Сол в косите! Невероятните и безплатни минерални извори на Тоскана

Имотът е разположен на източната страна на езерото Маджоре, съставен от основната вила, док, къща за гости и помещение за персонал. Това е уникално място за абсолютната неприкосновеност на личния живот, градината е развита по крайбрежието, а целият имот е обърнат директно към езерото. В скалата има две пещери, едната от които е много дълбока, в миналото е била използвана като винарска изба и за приятни обеди с приятели в най-горещите летни дни. 

Вилата е на 3 нива, с размери 420кв.м. На първия етаж над земята има вход, който води към хола с голяма камина и прозорци с изглед към езерото, трапезарията с прилежащата кухня, баня за гости, 2 спални с две самостоятелни бани.

Първият етаж е почти изцяло посветен на основната спалня с дрешник, баня и тераса. На същия етаж има още една спалня с баня и таванско помещение за съхранение. Приземният етаж се използва за сервизни помещения, перални, изба и котелно помещение, както и допълнителна кухня, обслужваща механата.

Може да си купите къща за 1 евро в Града на великолепието в Италия, но… (СНИМКИ)

Къщата за гости е на едно ниво, състояща се от кухня и голяма всекидневна с плъзгащи се прозорци, 4 спални, две бани. На границата е къща за гости с дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тераса. Докът е разпределен на три етажа; частта във водата, където може да се настани 8-метрова моторна лодка, мецанинния етаж, където има склад от 64кв.м за съхраняване на морското оборудване и на горния етаж със самостоятелен апартамент от същата повърхност, състоящ се от кухненски бокс, две спални и две бани, обградени от тераса и балкон.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай