logo

Чуденка: в Италия или във Велинград е по-евтино за Великден

Чуденка: в Италия или във Велинград е по-евтино за Великден

Нещата не са съизмерими, твърди туроператор

9 нощувки в Италия излизат по-евтино, отколкото три в луксозен спа хотел във Велинград по Великден. Това показа проверка в сайтове на туроператорски фирми, съобщава Нова телевизия.

„Това твърдение е малко спекулативно. Имаме много хубави петзвездни хотели, които са на много високо ниво, и е напълно логично да поддържат по-високи цени. Факт е, че има и много евтини места в Италия, където можеш да отидеш за без пари. Това да се насажда в хората, че там е по-евтино, отколкото тук, просто нещата не са съизмерими", обясни турагентът Антония Чомполова, добави тя. 

Британският Post Office Travel Money гръмна с чутовна новина за Слънчев бряг и Златни пясъци!

"В Италия не отиваме, за да лежим и да спим и да си хапваме и да правим СПА процедури. Там отиваме за да видим, да се учим и да се обогатим вътрешно. Докато във Велинград отиваме за една приятна почивка, за да можем да си починем, някой да се погрижи за нас", добави тя. 

Според нея много българи ще съчетаят почивните дни по Великден с тези на 1 и 6 май. Това било предпоставка за пътувания до по-далечни дестинации. Чомполова обаче не отрече, че цените за екскурзиите в този период са „надути”.

"Те навсякъде ги надуват. И в Италия се възползват от това, че са празници и има много туристи. Това е напълно нормално", каза тя. 

Най-дълбокият басейн в света отваря врати в Полша (СНИМКИ)

Тя е категорична, че малко наши сънародници ще изберат априлска почивка на Черноморието. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай