Гърция дава безплатна почивка на Родос - ето за кого

Гърция дава безплатна почивка на Родос - ето за кого

Хората могат да си осигурят безплатен престой от седем последователни дни с шест нощувки

Туристи, които миналия юли бяха принудени да напуснат хотелите, в които бяха отседнали на гръцкия остров Родос, когато избухна горски пожар, имат право на едноседмична почивка на острова с безплатно настаняване, съобщава вестник "Катимерини".

Бенефициентите, независимо от националността им, могат да влязат в платформата на https://vouchers.gov.gr/rodos-week и да кандидатстват за издаване на ваучери за хотели в Родос, като част от акцията на гръцката държава "Седмица на Родос“.

Радост за туристите: Нещо голямо отново ще работи в любимата ни Гърция СНИМКА

Хората могат да си осигурят безплатен престой от седем последователни дни с шест нощувки на Родос и в хотел по техен избор сред участващите в акцията или до 31 май, или през есента - от 1 октомври до 15 ноември.

В зависимост от вида на хотела и категорията на стаята, в която са отседнали по време на пожарите, туристите могат да изберат съответното настаняване от списъка с хотели.

Страшна напаст плъзна в Гърция, пазете се!

Отбелязва се, че при избора на хотел ще се вземе предвид тяхната наличност, така че да не се превишава определената от хотела наличност за съответния период.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай