logo

Как да си резервирате красива тайландка онлайн още преди ваканцията

Как да си резервирате красива тайландка онлайн още преди ваканцията

Вече има много сайтове с ниски цени, обикновено се договаряте с майките им

Наскоро седяхме в ресторант и си говорихме за пътешествия. Наш приятел разказа за свой познат, който всяко лято пътувал за Тайланд. 

Там си наемал жена за няколко месеца и наистина се чувствал като в рая. 

Това разказва във Фейсбук Божидар Василев. Той е един от любителите пътешественици, които се интересуват от малко по-различната страна на пътуването. 
Оказва се, че има цели сайтове, където може да си "резервирате" тайландка и цените не са никак високи. 

Туристи заминаха за мечтана екскурзия в Ирландия, но преживяха нещо много смущаващо

Средната заплата в Тайланд е доста ниска. Затова и месечно може да платите на момиче около 400 долара и това е цена за особено красивите жени, твърдят хора, които вече са били в тази държава.

Принципът на наемането на жена, обаче, си има няколко особености. И те не са свързани с това да внимавате да не попаднете на мъж или жена, каквито легенди се носят. 

Важното е да знаете, че често тайландките са ви верни, но всъщност за тях това е просто бизнес. Като страна, свързана със сексуалната индустрия, тя е една от най-посещаваните от туристи именно с тази цел. И още един факт - често ще се сблъскате не със сутеньор, а с майката на момичето, която определя цената за една вечер или за повече време. 

Ето какво разказва един от туристите, който споделя личния си опит от среща с тайландка и чужденец.

Градът на греховете в Китай или Източният Амстердам

"Почивахме в началото на зимата на Банг Тао в хотел. Повечето от хората там бяха чужденци. 

В един момент до нас дойде двойка - той беше европеец, а тя - тайландка, много красива и поддържана. И как прекараха - той цял ден чете на плажа книга, а тя се взира в телефона си."

Туристът разказва, че това се повторило и през следващите два дни. 

Изненадата станала накрая в хотела. Когато се прибрал там, забелязал същите мъж и жена в съвсем друга ситуация. Те се целували страстно и изглеждали влюбени. 
"Моето мнение е, че тайландките са много отдадени и стига да им осигурявате съответното заплащане, са готови на всичко", твърди туристът. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай