logo

Градът на греховете в Китай или Източният Амстердам

Градът на греховете в Китай или Източният Амстердам

Някога Дунгуан се е смятал за "фабриката на света" е и бил пример за икономическото чудо

Китайският град Дуангуан е получил прозвището "Източният Амстердам" заради кдраталите си с червени фенери и услугите, които се предоставят там.

Дуангутан е град, който се намира на юг от Китай и е в сърцето на делтата на Перлената река и има доста противоречива репутация. 

Борзя е най-лошият град в Русия! А това означава наистина лош... (СНИМКИ)

Някога Дунгуан се е смятал за "фабриката на света" е и бил пример за икономическото чудо на Китай. Тогава той става център на огромна промишленост на страната, произвеждаща евтини обувки, дрехи, играчки с вездесъщия надпис - "направено в Китай".

Независимо от всичко това, Дунгуан скоро получава наименованието "интимната столица на Китай".

Според данни на South China Morning Post в тази "розова индустрия" в момента са заети от 500 000 до 800 000 души, което представлява около 10% от градското население, състоящо се основно от мигранти. 

Това са десетте най-скучни държави в света

Заради цялата тази сексуална индустрия, Дунгуан получава прозвището Източния Амстердам.

Макар и проституцията в Китай да е забранена, най-старата професия в света процъфтява с бързо развиващата се промишленост.

През 2014 година властите най-накрая започнат да се разправят с проституцията. Тогава 6500 полицаи осъществяват нападения на над 2000 места.

Вместо да изчезнат, много от хората в тези скрити индустрии се скриват и продължават да работят.

Разрешено за пипане! В Прага отвориха първия секс музей с живи хора (СНИМКИ 18+)

След икономическия спад и загубата на други, съседни градове в сферата на производството, Дунгуан започва да изпитва подем от високите технологии. 
В момента кметовете на градове в този район започват да планират трансформация на промишлеността, да развиват интелектуалното производство и да станат център в развитието на роботиката.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай