logo

Разрешено за пипане! В Прага отвориха първия секс музей с живи хора (СНИМКИ 18+)

Разрешено за пипане! В Прага отвориха първия секс музей с живи хора (СНИМКИ 18+)

Прага винаги е бил град, който предлага различни преживявания за туристите. Доказва го и новият музей на секса, в който експонатите са... живи хора. И не само - посетителите могат да ги докосват и разглеждат съвсем отблизо, без да се притесняват.

Това са десетте най-скучни държави в света

Галерията на голите хора е отворена от 5 април и се намира в пражкия "Дом на модата".

Експонатите са представени от седем мъже и седем жени, които са изложени в предизвикателни пози. Собственикът на галерията е бизнесменът Марио Петрейе, който преди това е имал опит в подобни изложби, наречени Воайор. Но този път галерията му ще е отворена цяла година от вторник до неделя.

Да бъдеш жена в тази страна - никакви права, само задължения и бой

Адресът на това малко странно, но и привлекателно за някои хора място е прословутия в Прага "Вацлавски площад" в "Дома на модата". Достатъчно е да се качите на четвъртия етаж. След като излезете от асансьора и си купите билети, ще бъдете предупредени, че е забранено да снимате експонатите.

Единственото изискване е да покажете документ, че сте над 18 години. Зад сивите завеси ще се окажете в затъмнена атмосфера с живи експонати, които представят различни BDSM сцени.

Вижте основните заблуди за живота в Ню Йорк

Седемте мъже и жени представляват експозицията на площ от 400 кв. м. Гвоздеят на програмата е платформа, където се представя градината на Адам и Ева, където връзват млада, чисто гола красавица. Сред експонатите е още метална клетка, където мъж седи на трон , а на стената върви прожекция с различни сексуални сцени.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай