logo

Какво е да преспиш в най-секси хотела в най-мръснишкия квартал на Париж (СНИМКИ)

Какво е да преспиш в най-секси хотела в най-мръснишкия квартал на Париж (СНИМКИ)

Има причина хотел „Ле Пигал“ да носи името на скандално известния парижки квартал „Пигал“. Нищо в колоритния секс квартал на френската столица, който е сред най-популярните места за туристите, не е подходящо за непълнолетни.

Там се намират едни от най-известните кабарета, включително „Мулен Руж“. По улиците са наредени ярко осветени сексшопове и нощни клубове като разположения точно срещу хотела “Dirty Dick”.

Показаха най-скъпата хотелска стая в света – с цена за нощувка колкото няколко апартамента у нас (СНИМКИ)

Ако оставим за секунда плътските удоволствия настрана, в района има няколко уютни ресторанта и барове с отопляеми места за сядане отвън, където можете да прекарате известно време докато “Dirty Dick” отвори.

В квартала се намира и един от най-големите магазини за винтидж дрехи. Там се предлагат облекла от първокласни ретро колекции на известни парижки марки. Никога не се знае какво съкровище можете да намерите в магазина втора ръка.

В началото оживеният дух на квартала ще ви се стори забавен, но след 1 ч. през нощта, когато ул. „Фроше“ се напълни с шумни и пияни хора, ще ви дойде малко в повече. Но кой знае – в хотел, където всичко е свързано със секса, да ви държат будни цяла нощ може да е част от плана.

Интериорът на хотел „Ла Пигал“ предлага доста по-изтънчен вид прелъстяване, отколкото атмосферата отвън. От лампите до масите, мебелите са съчетани с тъмно опияняващо червено. Произведенията на изкуството граничат с порнографията (рисунки с голи тела и анимации на жени, яхнали Айфеловата кула в човешки размер), но мебелировката подтиква към доста по-смекчена романтика (дивани с форма на устни и столове с извити форми).

В същото време като не толкова деликатно напомняне на гостите, че се намират в секс квартала на Париж, в лобито е сложен пилон на мястото на рецепцията. И не става дума за обикновен пилон – той е издигнат гордо на тъмно червен подиум със завеси, точно като в стриптийз клуб.

Обстановката и обслужването са толкова свободни, че в хотела дори няма портиер. Това може да е объркващо, тъй като е трудно да се разбере дали някой човек е член на персонала или поредният любезен парижанин, който щедро дава упътвания за ориентиране в града.

Всяка стая е аранжирана в закачливия дух на хотела. Илюстрации с устни, смучещи близалка (като логото на хотела) са поставени по всевъзможни повърхности. Там, където няма устни, има круши – оформени така, че да напомнят женски гърди. Едва ли е изненадващо, че по леглото са оставени презервативи с марката на хотела. Леглата са огромни, приличащи на облак, с голям телевизор в края.

Учените разказаха какви заболявания могат да се излекуват със секс

Огромните прозорци от пода до тавана се отварят към шумната улица. Банята е с мивка за него и нея (или поне за двама), в стаята има музикална уредба, купчина книги втора ръка и айпад, по който можете да се свържете с персонала.

За щастие тук ще ви сервират класическа френска храна с подправено месо и миризливи сирена. Има и иновативни ястия със сладък картоф и авокадо, например, които много биха се харесали на веганите. Барът има сериозен списък с коктейли, някои от които са толкова силни, че могат да ви накарат да затанцувате кабаретни танци.

Най-кошмарният хотел на Острова - не бихте го препоръчали и на враговете си (СНИМКИ)

Няма басейн или СПА център – съжаляваме, това е Париж. Хотелът разполага единствено с голямо открито пространство на приземния етаж, който служи за ресторант, бар, а в малките часове и за зона за развлечение с диджей и… шанс за танц на пилон, разбира се.

Цените за двойна стая за нощувка започват от 165 евро.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай