logo

Колко струва най-скъпият самолетен билет на света?

Колко струва най-скъпият самолетен билет на света?

Може да си го купите за полет EY100 (101) от Абу Даби за Ню Йорк

Повечето от туристите се стараят да намерят колкото е възможно по-евтин самолетен билет. Но замисляли ли сте се някога колко струва най-скъпият билет на света?

Всеки турист знае за съществуването на икономичната, премиум икономичната, бизнес и първата класа на борда на самолета. Но има и още. Авиокомпанията Etihad, пусна за продажба още една класа - The Residence.

Супер лукс и покъртителна бедност - шестте най-малки държави в света

Може да си го купите за полет EY100 (101) от Абу Даби за Ню Йорк и да пътувате с най-големия в света пътнически самолет . Airbus A380.

Стойността на билета в двете посоки е 30 500 евро. Но нека да видим какво включва тази доста скъпа цена. 

Резиденцията - това е не само удобно кресло в самолета, това е цяла кабина лукс с три стаи! На ваше разположение е лична спалня с огромно легло, още една стая и дневна, както и душ кабина. Освен това ще получите привилегията да се ползвате с отделен вход в летището, персонално качване на самолета и съдове за хранене от китайски порцелан и кристал. 

Докато летите, ще ви предоставят най-скъпите блюда, а също и изискани напитки от целия свят. Всичко това ще ви бъде сервирано от специално обучен в мрежата на хотелите Savoy, иконом.

В хола ви ще има кожен диван и килим от коприна. През целия полет ще разполагате с 32-инчов телевизор с филми на всички езици, включен и към интернет.

Как да си резервирате красива тайландка онлайн още преди ваканцията

Не много често може да видите баня на борда на самолета. Но ако сте си купили най-скъпия билет на света, ще имате собствена тоалетна и съвсем удобна душ кабина. 

Като допълнение на всичките тези удобства, ще ви закарат до летището с лимузина, ще ви посрещнат и изпратят направо до вашия апартамент на самолета. 

А ето така изглежда и класата The Residence. Видеото е от самолетната компания Etihad:

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай