logo

Креативно! Безплатни подаръци в „Дисни Уърлд“... ако си изчистиш стаята

Креативно! Безплатни подаръци в „Дисни Уърлд“... ако си изчистиш стаята

Схемата “Service your way” е въведена в определени хотели

Всички знаят, че посещението в „Дисни Уърлд“ е скъпо. Като си платите полетите, хотела и паркинга, на вас и семейството ви остава много малко за хапване и сувенири. Има, обаче, един начин да получите безплатна гифт карта, ако отседнете в хотел на „Дисни“.

Схемата “Service your way” е въведена в определени хотели в Щатите и позволява на гостите да се откажат от почистването на стаята си като в замяна ще получат карта за подаръци, които могат да похарчат навсякъде в „Дисни Уърлд“.

Как луксозно градче в Турция с 500 Дисни замъка се превърна в призрак (СНИМКИ/ВИДЕО)

Гостите получават по 10 долара на вечер за всяка нощ, в която са отседнали, с изключение на последния ден. Така че ако сте на двуседмична екскурзия, можете да получите ваучер за 130 долара.

А да се откажете от почистването на стаята не е никак лошо нещо. Вие пак ще можете да изисквате чисти кърпи, чаршафи и тоалетни принадлежности. Просто ще трябва сами да си сменяте чаршафите.

Не можете да избирате в кои точно дни да прескочите чистенето, но ако по средата на престоя си решите, че нямате нужда отп очистване, това може да се уреди срещу малка такса. Схемата работи в посочените по-долу хотели.

Хейди Томпсън, която се възползвала от схемата в хотела на „Дисни“ в Коронадо Спрингс, разказва: „Отседнахме за три седмици и решихме да се откажем от почистването. Не правим кой знае каква бъркотия и получихме 200 долара за престоя си, които с удоволствие похарчихме за обяд в „Планет Холивуд“ в „Дисни Спрингс“. Не беше голям проблем да не ни чистят, тъй като беше лесно да поискаме нови кърпи и кафе и шампоан на няколко пъти“.

Много внимавайте да не правите ТОВА в Дисниленд – ще ви изритат

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай