logo

Купете си хасиенда със 140 830 хектара земя в Патагония - струва само $150 милиона!

Купете си хасиенда със 140 830 хектара земя в Патагония - струва само $150 милиона!

Ако сте човек, който се радва на приключенията и иска (и има възможност!) да проучи своя собствена част от пустошта, хасиендата "Pucheguin" - с 140 830 хектара земя, разположена между планините и морето в северната част на Патагония, най-отдалечената част на Чили е идеалното място за вас.

Тази огромна територия е въплъщение на самотата, заобиколена от гори и долини във всяка посока, предлагайки ви неограничени възможности за всякакви изследвания.

Намира се на около 1000 километра от Сантяго, а тази земя е открита от писателя Дон Алонсо де Ерсил през 1558 г. Един век по-късно мисионери, чилийски и аржентински заселници започнали да живеят в този район.
Липсата на икономическо развитие и търговия са запазили този регион в девствено състояние.

Ако ви е страх от „жълтите жилетки“, има алтернатива – „фалшивият Париж“ ви очаква (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тази територия е предимно заета от патагонски кипарис, един от най-големите и най-старите дървесни видове в Южна Америка. Невероятните водопади, езерата, 40-километровият речен бряг и гранитните скали са само част от природните чудеса в този район. Лаго Видал Гормаз предлага почти 600 хектара кристално чисти води, в които със сигурност ще искате да ловите риба.

Днес наследниците на първите колониални заселници от този район живеят в тази област, наслаждавайки се на спокойната пустош, която ги заобикаля.

"Ние вярваме, че купувачът на тази земя ще бъде любител на природата с визия да я запази. Той трябва да използва тази територия в полза на останалите, като подчертава привлекателността й, създава план за развитие на туризма, без да нарушава естествената екосистема и горите ", казва агентът по продажбите Мария Хосе Боркес. Трябва да се отбележи, че тази невероятна земя струва 150 милиона долара./pochivka.blitz.bg.+
 

Коментирай