logo

Лятната почивка - на половин цена

Лятната почивка - на половин цена

От 461 лева започва най-ниската оферта за двуседмична почивка до турския град Айвалък на брега на Егейско море

Близо двойно по-евтино може да ни излезе почивка у южните ни съседки Гърция и Турция, ако направим резервацията още отсега.

Български хотели също предлагат намаления за ранни записвания като цената е около 20% по-ниска от стандартната, пише „Телеграф“.

От 461 лева започва най-ниската оферта за двуседмична почивка до турския град Айвалък на брега на Егейско море през май. В цената е включен транспорт с автобус, 12 нощувки в тризвезден хотел и храна.

За юни, когато вече водата в Егейско море е по-подходяща за къпане, цената за същия пакет е между 600 и 700 лв. Офертата обаче важи само за ранни записвания до края на този месец – 29 февруари.

Малко над 700 лева струва едноседмична почивка до гръцкия остров Миконос през юни на друг туроператор. За тези пари получавате превоз с лицензиран автобус от София, пет нощувки в тризвезден хотел на първа линия с включени закуски и вечери, както и екскурзоводско обслужване на български.

Около 1000 лева пък струва сходна оферта за остров Тасос, но в 4-звезден хотел през юни.

Родните хотелиери също вадят оферти за ранни записвания за лятото, макар и отстъпките да не са толкова големи, както у съседите. 10% намаление предлагат хотели на Дюни, ако си направите резервацията до края на следващия месец.

Цената за двойна стая в петзвезден хотел за седмица е 680 лева за периода от 14 юни и след 11 септември с включена храна.

За последните две седмици на юни и първите две на септември същата оферта струва 830 лева, а в пика на сезона през юли и август цената е 1000 лева.

20% намаление предлагат пък луксозни хотели в Елените, ако резервирате почивката си до края на този месец, и 15% отстъпка, ако запазите стая до 31 март. Цената започва от 500 лева за 7 нощувки в началото и края на сезона и стига до малко над 950 лева.

Коментирай

доктор бейб

доктор бейб 13.02.2020 10:30

с настъпването на пандемията никой никъде няма да пътува или максимум съвсем наблизо до дома си, очакваите фалити на хотели и авиокомпании за тулизма тази година ще е фатална