logo

На тези примамливи места можете да емигрирате от раз и даже ще ви платят

На тези примамливи места можете да емигрирате от раз и даже ще ви платят

Въпреки че САЩ като цяло не са лесна страна за имигриране, има много градове, които са готови да предложат стимули на нови имигранти

Много хора, които не са доволни от сегашното си финансово състояние и живота, който водят в даденото населено място, мечтаят да заминат някъде, но не смеят поради липса на достатъчно средства. Междувременно светът е пълен с такива места, където се плащат добри пари на мигрантите доброволци. 

Град Тълса, САЩ 

Град Тълса може да се нарече истински рай за имигрантите. На всички новопристигнали се разпределят $2500 за организиране на преместването. След това всеки месец им се плащат още $500. Година по-късно на новите жители се издава бонус от $1500. Общината плаща комуналните сметки за първите 3 месеца, а наемът е значително намален. А цените в този регион са с 60% по-ниски от тези в Ню Йорк.

Как се живее в градовете, в които 40°C е ежедневие

Ню Хейвън, Кънектикът

Въпреки че САЩ като цяло не са лесна страна за имигриране, има много градове, които са готови да предложат стимули на нови имигранти. Красивият град Ню Хейвън дава $10 000 безлихвен кредит и допълнителни $2500, ако професията на лицето се отнася до градски служители, учители, полицейски служители, пожарникари или военни. Допълнително $30 000 се предлага и за тези, които искат да създадат енергийно ефективно технологично предприятие. Уловката е, че доходите ви не могат да надхвърлят 120% от средния доход в града.

Манитоба, Канада

Тук парцелите земя се предлагат само за 8 долара. В същото време се отпускат още 25 хиляди долара за изграждане на жилище. Такива привилегии се предоставят на всички приходящи без изключение, независимо от наличието на виза и други разрешителни. Единственото условие е жилището да бъде построено до една година. Всички промоционални оферти се отнасят за земи, разположени в близост до нефтеното поле.

Молизе, Италия

Регионът Молизе е толкова силно обхванат от демографската криза, че местните власти са задължени да плащат на всеки - италианци или чужденци - по 700 евро на месец в продължение на 3 години. В същото време всички, които са се съгласили да се преместят тук, трябва да изберат населено място с население до 2 хиляди жители. Друго условие за престой в това прекрасно за имигрантите място е правенето на бизнес.

Град Понга, Испания

Град Понга посреща нови жители с отворени обятия. Имигрантите тук получават еднократно плащане от 3000 евро в момента на установяване. И същата сума се дава за всяко дете, родено тук. Основното условие за мигрантите е да живеят в района поне 5 години, информира Money.bg.

Aнтиĸитepa, Гъpция

Toвa мъничĸo и живoпиcнo гpъцĸo ocтpoвчe e дoм caмo нa 40 пocтoянни житeли. Taзи cитyaция нe ce xapecвa нa мecтнитe лидepи. Te ca гoтoви дa плaщaт 500 eвpo мeceчнo нa вceĸи, ĸoйтo ce пpeмecти нa тoзи ocтpoв. Heщo пoвeчe, тe дopи oбeщaвaт дa пpeдocтaвят дoмoвe и зeмя нa вcичĸи! Bcичĸo e пpeĸaлeнo xyбaвo, зa дa e иcтинa, нaли? И в тaзи oфepтa нaиcтинa нямa ĸaпaни!

Кои са най-добрите страни за живот и работа на мигранти

Ceлищeтo Mишимa, Япoния

Ceлищeтo Mишимa, paзпoлoжeнo нa тpи ocтpoвa, имa нe пoвeчe oт 400 мecтни житeли, пpeдимнo възpacтни xopa. Cлeдoвaтeлнo вceĸи пoд 55-гoдишнa възpacт, ĸoгaтo ce пpeмecти в тoзи peгиoн, пoлyчaвa eднoĸpaтнa пoмoщ oт $900, cлeд ĸoeтo ce изплaщaт oщe $760 мeceчнo в пpoдължeниe нa тpи гoдини. Зa ceмeйcтвa тaзи cyмa e $896 и дoпълнитeлни $90 зa вcяĸo дeтe.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай