Най-добрият къмпинг в България е край Велико Търново

Най-добрият къмпинг в България е край Велико Търново

Цените за къмпингуване в Европа варират от 39,24 евро на вечер в Италия до 13,52 евро в Албания

Най-добрият къмпинг в България е край Велико Търново. Това посочва специализираният сайт camping.info в прессъобщение, като сравнява най-популярните къмпинги в над 30 европейски държави.

Сред къмпингите в България с най-голяма популярност се радва този край Велико Търново, посочва специализираният сайт camping.info в прессъобщение.

На море, на планина, през цялата година: Това е страхотен начин да опознаеш България ВИДЕО

Платформата посочва най-популярните къмпинги в над 30 европейски държави на основата на повече от 230 000 отзива от над 150 000 къмпингуващи.

Средната цена за нощувка на къмпинг в страната ни е 20,30 евро, отчита още платформата, като в това се включват разходите за място, превозно средство, електричество и местни данъци по време на най-натоварения сезон.

„Къмпингуването в момента е много модерно и секторът процъфтява“, посочва Максимилиан Мьорле, главен изпълнителен директор на платформата с централа в Берлин.

Почна се! Масови проверки по морето, има тежки глоби

Цените за къмпингуване в Европа варират от 39,24 евро на вечер в Италия до 13,52 евро в Албания. Най-близки до българските са цените в Естония (20,86 евро) и Словакия (20,23 евро).

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай