logo

Отвориха първия секс ресторант в Англия и последва огромен скандал СНИМКИ 18+

Отвориха първия секс ресторант в Англия и последва огромен скандал СНИМКИ 18+

„Искахме да създадем място, където хората да могат да бъдат максимално свободни, където всичко се случва“, се посочва в сайта на заведението

Във Великобритания отвори врати първият ресторант, чиято тема е „секс“. Вътре можете да видите пениси, бюстове и вагини, но много хора не са щастливи от този факт.

“Naked Soho” е еротичен ресторант, първият по рода си в страната. Той предлага храна на сексуална тематика, а интериорът му е доста палав.

Създателите му – Стефано Вакаро и Клаудия Мангано, са наели артиста Хани Лийс Дреснър за изработката на еротичните съдове и пробори в ресторанта, пише „Дейли Стар“.

Туристи случайно се озоваха в секс хотел и се втрещиха СНИМКИ

Тя е изработила колекция от чаши с гърди, чинии във формата на вулва, купи с пениси, плата с гениталии и стена, облепена с плочки с пениси, които могат да се видят от улицата.

„Искахме да създадем място, където хората да могат да бъдат максимално свободни, където всичко се случва“, се посочва в сайта на заведението.

„Ако искате да седите до членове и вулви във всякакви форми и размери, кой ще ви спре? Гей, хетеро, куиър, транс, садо-мазо фетиши, фетиши с крака – всичко, което искате да бъдете, можете да бъдете в “Naked Soho”, информират още от там.

Хората, които работят в ресторанта, определено дават воля на въображението си, когато става въпрос за менюто. „От неприлични ястия до свежаващи коктейли, имаме всичко. Нашите плата „Голям член“ са идеални за петък вечер“, се казва в описанието в Инстаграм.

„Нашите десерти определено са „с нецензурно съдържание“, влкючващи гофрети с всякакви форми и размери. Къде на друго място в Лондон можете да получите малък вибратор в чаша с форма на гърди с изискано еспресо и сметана?“, се казва още там.

Ресторантът предлага разнообразие от ястия, както и вина, шампанско и коктейли, но десертите са това, което разкриват истинския творчески потенциал.

Селекцията от „палави десерти“ включва ястия като „Яж ми к***“ – гофрети във формата на член, и „Пияни п****“ - направени от сиропиран сладкиш и малък кекс с твърд алкохол и пълнеж от сметана.

Всичко това, обаче, не гарантира безпроблемно съществуване на ресторанта, който отвори едва преди няколко седмици. На пръв поглед „Сохо“ изглежда като идеалното място за такъв ресторант, тъй като има още много рискови и еротични „начинания“.

Въпреки че собствениците се надявали на освободеност от своите посетители и съседи, им се наложило да затъмнят външните стъкла на заведението, тъй като се получили оплаквания, че отвън се виждали еротичните принадлежности по масите.

Собствениците били уведомени, че могат да изгубят разрешителносто си, ако не предприемат мерки да предпазят погледите на обществото от чиниите-вулва, пенис купичките и платата с гениталии.

Те, обаче, обещават, че това няма да ги спре да отдават дължимото на човешкото тяло.

„В “Naked Soho” се смеем в лицето на цензурата. Нашите създатели правят нужното, за да почетат тялото, сексуалността и свободата. В първите дни след отварянето имаше местни хора, които чукаха на вратата ни и ни казваха да махнем всеки предмет на изкуството, който се вижда от улицата, за да „предпазим“ минувачите.

Порно моделка разкри тайните и горещите точки на секс туризма 18+

„Да ги предпазим от какво? Величието на човешкото тяло? Затова се извиняваме, че трябваше малко да покрием мястото отвън, но няма да позволим това ни сломи.

Празнувайте рождения си ден с нас и се насладете на торта с огромен еректирал пенис отгоре. Развилнейте се на моминското или ергенското си парти с купиша гофрети с членове и кексчета с ци*и“, заявяват от ресторанта.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

БОЙ

БОЙ 27.08.2022 7:42

ТАКЪВ РЕСТОРАНТ ИМАШЕ В СОЛУН ПРЕДИ 25 ГОДИНИ.

браво

браво 19.04.2023 17:33

Остава да докарат там банда самотни негри от сомалиленд да се опращят взаимно тези . И после да си драснат клечката вкупом , че за нищо друго не стават.