logo

Туристи случайно се озоваха в секс хотел и се втрещиха СНИМКИ

Туристи случайно се озоваха в секс хотел и се втрещиха СНИМКИ

Стаята наистина обещава секси преживявания със своя дизайн, а лъскавото златно копче, над което буквално пише „палав“ може да накара въображието ви да препуска

Група туристи погрешка си резервираха стаи в секс хотел и останаха втрещени от това, което им предложили.

Британският писател Хю Лемей пусна в Туитър снимки от мястото и разказа, че това, което видял в хотел „Домът на боговете“ в Единбург, далеч надхвърляло очакванията му.

Порно моделка разкри тайните и горещите точки на секс туризма 18+

Лемей сподели: „Нашият издател „погрешка“ ни направи резервации в секс хотел за нашето издателска обиколка снощи, в който имаше „палаво копче“ и куки за секс люлки. Любопитното е, че благодарение на изцяло затъмняващите щори, душа за двама тип „дъжд в гората“ и уплътнените с шумоизолация стени получих 8-часов перфектен необезпокояван сън.“

Кадрите са доста любопитни и разкриват декора на стаята, който е в тъмночервено, допълнен с възглавници в животински шарки.

Стаята наистина обещава секси преживявания със своя дизайн, а лъскавото златно копче, над което буквално пише „палав“ може да накара въображието ви да препуска.

Според сайта на хотел, има много разклични стаи, от които можете да изберете, ако искате пикантни изживявания. Предлагат се стаи тип хижа, класически и апартаменти и всички те са с определено предназначение.

Хижата е перфектна за „дни на екзотично и мистериозно пътуване“, докато класическите стаи предлагат „върховното хедонистично бягство за двама“.

Апартаментът предлага „преживяване с истински разкощ“ и в него е включена безплатна викторианска вана.

Всички посетители получават луксозно настаняване по един или друг начин, пише „Дейли Стар“.

Четири неща, които никога не трябва да правите в Амстердам

Някои от коментиращите под поста на Лемей са разочаровани, че човек трябва да си носи собствени секс люлки. Други пък много настояват да разберат за какво служи „палавото“ копче. Оказва се че то включва червена неонова светлина, което, според някои, е „истинско амстердамско преживяване“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

hitiyo

hitiyo 11.06.2022 14:05

Аре не на мене тва а? Уж случайно били попаднали хахаха

6666

6666 13.06.2022 8:12

То и Кирето не бара Ленчето случайно.