logo

Тези места в самолета трябва да избягвате

Тези места в самолета трябва да избягвате

Когато резервирате полет, най-добре е да обърнете внимание на някои подробности

Да отидете на почивка е нещо прекрасно – стига полетът да не се превърне в изпитание на нервите заради неправилно избрана седалка.

Така че, когато резервирате полет, най-добре е да обърнете внимание на тези места при резервация.

Седалката в средата

Класически сценарий като от психологически трилър, защото на средната седалка сте притиснати между двама други пътници, които също толкова не желаят да бъдат физически близо, колкото и вие.

Преди 2 години този красив остров приемаше милиони туристи, а миналата беше посетен само от 45 чужденци

Седалката до тоалетните

На пръв поглед не е лош избор, защото сте близо до място, което често посещавате по време на полети. За съжаление, други също искат да използват тоалетната и така се образуват дълги опашки от хора, които в най-лошия случай се облягат на седалката ви или ви блъскат, волно или неволно. А не забравяйте и честото отваряне и затваряне на вратата на тоалетната, която мирише странно.

Близо до бебе

Почти всички се дразнят от плачещо бебе в даден момент, главно защото обикновено са наистина безсилни да му противодействат. Без значение каква е причината, в този случай обикновено не можете да направите нищо, освен просто да си сложите слушалките или да запушите ушите си.

Седалката на задния ред

Разбира се, така си спестявате досадната блъсканица да стигнете до мястото си - но само ако самолетът има и преден, и заден изход. В противен случай ще трябва да си проправите път през привидно безкрайните редици от пътници, които не бързат да прибират багажа си в предвидените отделения и след това да седнат.

Скритите райски кътчета на Каталуния, които просто трябва да видите

Освен това не можете да преместите седалката назад на последния ред, което къса нервите, особено при дълги полети. О, да, този ред седалки обикновено е и близо до тоалетните. Освен това, ако кухнята е в предната част на самолета, ще ви сервират храната и/или напитките последни.

Седалката до главната входна врата

Тази седалка също звучи фантастично в началото, защото не е нужно да се блъскате, а тъй като пред вас няма ред седалки, това дава на пътника поне илюзията за повече място за краката. Самите седалки са по-тесни, тъй като сгъваемата маса, която ви е необходима за ядене, се намира в по-дебелите им подлакътници.

Освен това става студено, защото малка част от студения външен въздух винаги влиза в машината. И не на последно място, стюардесите заемат място срещу вас по време на излитане, кацане и евентуална турбуленция, което понякога води до неприятни ситуации.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай