logo

Това е най-скъпият имот в САЩ! Никой не може да си го позволи (ВИДЕО)

Това е най-скъпият имот в САЩ! Никой не може да си го позволи (ВИДЕО)

Построен е през 30-те години на миналия век

Цената на най-скъпия имот в САЩ, който се намира в Лос Анджелис, беше свалена с 50 милиона долара. Имението, наречено „Чартуел“, вече може да бъде купено за 195 милиона долара, след като продавачите решиха да намалят първоначалната цена от 245 милиона долара, която поискаха през октомври.

Отстъпката е още по-голяма, като се има предвид, че през август 2017 година беше обявено, че имението се продава за 350 милиона долара.

Построен е през 30-те години на миналия век. До неотдавна беше притежание на шефа на телевизионния оператор „Univision“ Джери Перенчио, който почина през 2017 г. на 86-годишна възраст. Той е живял в имението в продължение на 30 години, след като през 1986 година го е закупил за 13,5 милиона долара. През това време той купува още най-малко четири съседни парцела, които удвояват размера на имота до почти 10,4 декара.

„Чартуел“ разполага с къща за гости с пет спални, 50-метров басейн, тенис корт, гараж за 40 автомобила, винарска изба с 12 000 бутилки и добре поддържани градини, „подходящи за замък във Франция“, пише в обявата за продажба.

 

 

 

 

 

Коментирай