logo

Този замък, построен върху сладководно езеро, може да бъде ваш за 19,7 милиона долара

Този замък, построен върху сладководно езеро, може да бъде ваш за 19,7 милиона долара

"Chateau Artisan" е определението за "единствен по рода си" дом

Проектиран от известния архитект Чарлз Сийгер, зашеметяващият воден замък е завършен през 2007 г. Разположен е на парцел от 14 акра в спокойния Редландс в Калифорния и е разположен на 3 нива с 8 спални, 12 бани и гараж за 6 коли.

Проектиран от известния архитект Чарлз Сигър, зашеметяващият замък разполага с официална трапезария, кухня, оборудвана с първокласни уреди, музикална стая, библиотека, офис и спални за деца, подобни на „суперяхта“.

Другите характеристики включват частен басейн, спа център, камини, голямо фоайе с двойно стълбище и отделни стаи за гости. Басейнът край водата е завършен през 2007 г. Разположен е на парцел от 14 акра в спокойния Редландс и е разположен на 3 нива с 8 спални, 12 бани и гараж за 6 коли.

Не всичко е по мед и мляко: 10 неща, които не са добри в Канада

Имението разполага с официална трапезария, кухня, оборудвана с уреди от висок клас, музикална зала, библиотека, офис и спални за деца, подобни на "суперяхта".

Другите характеристики включват частен басейн, спа център, камини, голямо фоайе с двойно стълбище и отделни стаи за гости.

Резиденцията с площ от 2000 квадратни метра също се гордее с лабиринтни градини, алея и фонтани с европейски чар. Построен да прилича на модерен френски замък, домът се намира на сладководно езеро сред поддържани градини и декоративни елементи.

Това е най-романтичният остров за влюбени двойки

Луксозният Chateau Artisan може да бъде ваш за колосалните 19,7 милиона долара, а по-долу вижте как изглежда интериорът на красивия воден замък.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай