logo

Туристи се изръсиха 3500 паунда за хотел на гръцки остров и попаднаха в ада ВИДЕО

Туристи се изръсиха 3500 паунда за хотел на гръцки остров и попаднаха в ада ВИДЕО

„Накрая беше просто ужасяващо, истински кошмар. Изобщо не усещам, че съм била на почивка“, сподели Клеър

Британка се оплака, че почивката на мечтите ѝ за 3500 паунда на гръцкия остров Закинтос (Занте) е била съсипана от разюздани тийнейджъри, които правели секс в басейна и се друсали по цял ден, съобщава „Сън“.

41-годишната Клеър Гибли и семейството си запазили почивка през известна британска агенция още по Коледа. Когато най-накрая пристигнали в Zante Plaza Hotel & Apartments, веднага разбрали, че няма да получат това, на което се надявали.

На Слънчака било лошо? Вижте ужаса в 5-звезден хотел в Канкун

По думите на Клеър, тризвездният хотел приличал повече на лагер за младежи от 18 до 30 години, отколкото на място за петчленно семейство.

„Накрая беше просто ужасяващо, истински кошмар. Изобщо не усещам, че съм била на почивка“, сподели тя.

Клеър, съпругът ѝ Андрю и трите им момчета пристигнали на острова на 15 юли. През цялото време музиката гърмяла, наоколо тичали тийнейджъри и тя дори видяла една двойка да прави секс.

„Веднага след като се настанихме, видяхме деца, които не бяха на себе си – скачаха от балкон на балкон, мотаеха се около басейна сякаш не знаеха къде се намират. Имаше флакони със запалителна течност навсякъде около басейна, виждаха се по земята наистина навсякъде“, оплака се тя.

„Видях една двойка във водата и е ужасно като си помисля какво правеха. Със сигурност изглеждаше доста грубо“, допълва тя.

Клеър и Андрю се оплакали на представител на туристическата компания в хотела и той се съгласил с тях.

Една вечер Аднрю се скарал с един от тийнейджърите и заснел случката на видео (вижте тук). Двамата снимали и купчините боклук около басейна.

В хотела били отседнали и две други семейства. Но те се преместили в друг хотел докато Клеър и семейството ѝ били преместени само в друга стая. Което не променило почти нищо. Казали им, че ще могат да ползват базата в друг хотел, но всеки път ще трябва да плащат между 9 и 13 паунда за такси.

Когато се прибрали вкъщи и подали оплакване до туристическата агенция, получили единствено ваучер за 159 паунда, което според британката било безсмислено.

Жестоките тайни на Санторини - бият ги, насилват ги... (СНИМКИ)

От хотела излязоха със своя позиция: „Хотелът се управлява от семейство и е ориентиран към семейства и ние се стремим да предоставим приятно и комфортно преживяване на нашите пътешественици, независимо откъде идват. Обектът на одобрява и не приема нарушения на закона на своя територия“.

От там изтъкват, че хотелът е с много висока оценка всяка година и че притежава всички лицензи на гръцкото министерство на туризма.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай