logo

Туристка тръгна на мечтаната почивка в Бали, но един дребен проблем с паспорта я съсипа

Туристка тръгна на мечтаната почивка в Бали, но един дребен проблем с паспорта я съсипа

След като похарчила 2600 евро за полети, ол инклузив хотел и тестове за Covid-19, тя била напълно съкрушена, че не я пуснали на полета

Туристка предупреждава пътешествениците да бъдат много внимателни и да проверяват паспортите си, след като една съвсем малка дреболия ѝ попречи да се качи на самолета към мечтаната луксозна почивка.

Бронте Гослин се опитала да излети от Сидни, Австралия, до Бали за тропическа почивка, след като островът свали забраната за международни пътувания.

След като похарчила 2600 евро за полети, ол инклузив хотел и тестове за Covid-19, тя била напълно съкрушена, че не я пуснали на полета на Jetstar, съобщава „Сън“.

Туристка преспа в дома на египетски ерген и се хвана за главата СНИМКИ

Бронте разказа историята си пред радио предаване: „Дадох паспорта си и служителят на гишето на Jetstar каза: „Не мога да ви пусна на полета“ и посочи страницата с моята снимка, където имаше малко мухъл.

Той ми каза, че митничарите в Бали няма да ме пуснат да мина, след като страницата със снимката е повредена от вода, и аз бях шокирана“.

Правилата за пътуващите към Бали се промениха през 2019 г. и сега паспортният контрол е по-строг. Индонезийските власти могат да глобят авиокомпания с до 4000 евро, ако докарат на острова хора с повредени паспорти.

А пътниците могат да бъдат задържани на летището в Бали и върнати вкъщи.

Бронте твърди, че паспортът ѝ леко е мухлясал, след като стоял в чекмедже повече от две години заради забраните за пътуване, наложени от Австралия по време на пандемията.

(Снимките са илюстративни)

Тя смята, че това се е случило по време на наводненията, които връхлетяха страната с висока влажност и обилни валежи.

Топлес чехкиня втрещи Венеция СНИМКА

Но макар Бронте да е разочарована, че се е простила с почивката си и парите за нея, тя е благодарна, че е разбрала още в Австралия и не се е оказала блокирана на Бали.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай