logo

Уганда примамва туристи с пищни сексуални жени

Уганда примамва туристи с пищни сексуални жени

Министерството на туризма в Африка добави „пищните и сексуални местни жени“ в списъка с обекти, които привличат туристите. Министърът Годфри Киванда заяви, че специално за тази цел в страната се провежда конкурса „Мис пищна Уганда“, чийто финалистки ще бъдат обявени през юни, съобщава „Дейли Монитор“.

„Нашата страна е благословена с красиви жени, които са приятни за гледане. Защо да не използваме техните качества в стратегията си за развитие на нашата туристическа индустрия?“, попита Киванда на пресконференция.

Как луксозно градче в Турция с 500 Дисни замъка се превърна в призрак (СНИМКИ/ВИДЕО)

Много активистки за правата на жените, обаче, се възмутиха от това решение. „Това е неправилен подход. Той третира жените като предмети и обекти, които всички да гледат“, заявяват те.

През 2017 година Уганда влезе в списъка на най-гостоприемните страни в света в класацията на портала “Passport Index”. Оценката на се прави на база това гражданите на колко държави могат да я посетят без виза, а също и колко време отнема издаването на визата. Уганда е на челните позиции в списъка със 198 страни.

Изневерите на мюсюлманките и как са ги наказвали преди и сега

Проституцията в Уганда е незаконна, но в същото време проститутките работят свободно в центъра на столицата Кампала. През 2003 година властите в Уганда задължават проституиращите в град Малаба да плащат данък, за да имат право да упражняват професията си. Също така, през 2003 година се осъществява среща между проституиращи и угандийски депутати, които не смятат за редно полицейски служители да арестуват проституиращи докато чакат своите клиенти.

Загадката на 13-те кули Чанкильо, построени от неизвестна цивилизация (СНИМКИ)

Проучване направено в Кампала показва, че значителен брой учители проституират, за да увеличат доходите си, като на месец печалбата може да достигне 1,5 милиона угандийски шилинга (£439), което е годишна заплата за учител в средно училище.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай