logo

Вдигнаха двойно тарифата за годеж на балкона на Жулиета

Вдигнаха двойно тарифата за годеж на балкона на Жулиета

От 13 години желаещите да се врекат във вярност могат да го направят точно там срещу немалка сума

Има едно място, което се счита за особено романтично, когато става въпрос за вричане в любов между влюбени. Това е балконът на Жулиета във Верона. 

От 13 години желаещите да се врекат във вярност могат да го направят точно там срещу немалка сума. Всички, които са го правили, твърдят, че напълно си заслужава. 

Гърди, зурли и интимни части – най-опипваните статуи по света ГАЛЕРИЯ

Досега да поискаш ръката на любимата си на балкона на Жулиета във Верона струваше 50 евро. Цената е за 10 минути - за толкова кандидат-женихът трябва да чуе заветното "да" и евентуално да успее да целуне бъдещата си съпруга. 

Общината във Верона, обаче, вдигна тази такса двойно - на 100 евро. Въпреки това не се очаква отлив на желаещи да използват най-романтичния балкон за годежа си, информира corrieredelveneto.corriere.it.

Що се отнася до истинската сватба, тя може да се направи на някои от най-красивите места във Верона - в салона на красивия Палацо Барбиери, и в къщата на Жулиета, в прелестната Капела дей Нотаи или в залата на музите в Музея на фреските.

Може да се избере между церемония за половин или един час. Възможно е и младоженците да изберат кой да ги свърже чрез граждански ритуал – това може да е и техен близък и скъп човек. Кандидати за всички тези ритуали не липсват. За целта пристигат хора от цял свят.

3 фалшиви световни забележителности

Всяка година хиляди двойки наемат балкона за десет минути, стотици пък предпочитат града за сключването на брак.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай