logo

Вижте в кои градове ще печелите милиони като имигрант

Вижте в кои градове ще печелите милиони като имигрант

Повечето хора не искат да напуснат домовете си и дори да печелят трохи. Но все по-често, отколкото навремето, се случва посетителите с популярна професия да бъдат приети в почти всеки метрополис на планетата. Освен това има и водещи градове в света, където годишните заплати на имигрантите са в милиони.


Банкок

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 119,601

Невероятната азиатска столица ще се хареса на активните и енергични хора. Работата, както и развлеченията са достатъчни - чужденци с популярни професии се наемат с удоволствие. Основното нещо е да не забравите да се регистрирате в полицията: наемането на "черно" може да ви струва изгонване от страната и постоянна забрана за влизане.

Племето, в което живеят последните ловци на човешки черепи (СНИМКИ)


Токио

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 132,508

Ако се стремите към пълна интеграция в новата среда, тогава никой от японските градове няма да ви хареса. Чужденецът завинаги ще остане „гайджин“, умерено уважаван и умерено приет в обществото. Но за много долари определено си струва да дойдем тук: нивото на заплатите в японските градове е много високо.


Сидни

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 134,368

Австралия доскоро е била само затворническа колония на Великобритания. Затворници от цялата страна били заточавани тук, и те, доста неочаквано, от няколко века успяха да превърнат Австралия в едно от най-добрите места за живеене на планетата. Тук са чужденците са обичани.

С какви подли трикове цакат богаташите на частните им самолети

Дубай

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 138,177

Неслучайно главният метрополис на Обединените арабски емирства и административният център на цялото емиратство Дубай се считат за най-важния търговски център на ОАЕ. Лесно е за професионалистите да печелят пари тук.

Париж

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 139,602

Панически истории, че Вечният град отдавна е „не е това, което беше“ и вместо изящни дами и господа само диви преселници щъкат по улиците, трябва да се считат за 80% глупости. Париж всъщност придобива образ на мултикултурализъм, но не се влошава. Тук се печели много, вярно, и разходите за живот в най-красивия град на света са съответстващи.

Хонконг

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 148,410

Без добро (и най-важното, търсено) образование и съответен опит, не си струва да се впускаме в авантюрата Хонконг. Градът е пълен с енергия и пари, но като истински търговец, той споделя богатството си само с тези, които ще му бъдат полезни. Всичко останало е голямо разочарование.

Джакарта

Среден доход за чужденци: $ 152,589

Азия отдавна е престанала да бъде регион на спокойни "зимуващи" и небогати "пакетни" туристи. Днес се правят много пари тук, а в големите градове винаги има търсене на опитни професионалисти от други страни.

Туристка разказа защо тези три ястия в Чехия са толкова вкусни и няма начин да не ги опитате

Ню Йорк

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 182,240

Най-удобният, най-неприятен, най-мръсен и най-чист град в света. Пространството на Ню Йорк не се поддава на логическо разбиране: тук можете да изгубите всичко и на следващия ден да срещнете идея, която ще донесе милиони. Чужденците предпочитат Ню Йорк пред други градове именно благодарение на тази особена магическа аура на постижимата американска мечта.

Женева

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 184,942

Общият жизнен стандарт в Швейцария е много висок. Тук един истински професионалист в неговата област няма от какво да се оплаква: може да бъде намерена високо платена работа за професионалисти във всяка област. Няма смисъл да ходите в кантоните, отдалечени от столицата - Женева би била отличен избор за чужденци.

Сан Франциско

Средно ниво на доходите на чужденци: $ 207,227

Първият сблъсък с реалностите на Сан Франциско шокира. Централните улици са пълни с бездомни хора, които спят пред скъпите барове и луксозни кафенета. Местните жители отдавна не обръщат внимание на такива дреболии, опитвайки се без особена нужда да не ходят в централните райони. За чужденец, който реши да остане за дълго време, Сан Франциско ще се прояви като идеален град: архитектурата, природата, забавленията, стандартът на живот и заплатите се смесват тук в перфектни пропорции.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай