Върховното шопинг изживяване - най-страхотният круиз за пазаруване ще ви вземе акъла и ще ви разори

Върховното шопинг изживяване - най-страхотният круиз за пазаруване ще ви вземе акъла и ще ви разори

Смятате ли се за заклет шопинг маниак? Ако е така, круизната компания “Royal Carribean” е приготвила перфекното пътуване точно за вас. Но... трябва да сте готови да извадите сериозна сума от джоба си, съобщава „Мирър“.

Круизната линия обяви, че стартират най-екстравагантното шопинг пътуване. Цената за него е стряскаща и то без да са включени разходи за пазар.

Пакетът „Върховен шопинг“ ще даде възможност на най-големите прахосници да изживеят най-смелите си мечти в лъскавия Дубай, където ги очакват колекциите на „Гучи“, „Диор“, „Армани“ и „Шанел“ в един от най-големите молове в света.

На половин цена или безплатно из музеите и кръчмите на Рим, Амстердам и... София! Ето как

Ако имате излишни 26 000 британски паунда, може би бихте ги похарчили за луксозен круиз до Дубай на круизния кораб за милиони “Jewel of the Seas“.

Докато той е на котва за нощувка на ВИП пристанището, можете да се отправите на шопинг екскурзия на сушата в Дубай. Ще получите стайлинг консултация от стилиста на звездите Роуз Арбаджи на 122-ия етаж на най-високата сграда в света – „Бурж Халифа“.

След това гостите могат да се впуснат в дебрите на „Дубай Мол“ за лично луксозно шопинг изживяване заедно с г-ца Арбаджи и да пазаруват до припадък. Както и да проверят дали в действителност тази дейност има терапветичен и успокояващ ефект, както се твърди. Модната консултантка има впечатляващ списък със звездни клиенти, сред които много холивудски актриси.

Пакетът за маниаци е създаден от компанията “Royal Caribbean International, след кето проучване установило, че британците считат Дубай за една от трите най-добри шопинг дестинации в света до 2020 година – след Лондон и Ню Йорк.

Какво още ще получите за парите си:

Търсите силно изживяване? Разходката в този огромен свърхсекретен съветски бункер ще ви остави безмълвни

- професионални снимки на златните пясъци пред „Бурж ал Араб“ – единствения в света 7-звезден хотел;

- персонална сесия при фризьор и гримьор;

- тристепенно гурме меню в „Бурж ал Араб“;

- 3 часа и половина уникално изживяване в СПА центъра на Роуз Арбаджи.

Началната точка на круиза е Лондон. Вече можете да си направите онлайн резервация за периода декември 2019-март 2020 година.

Коментирай