logo

Всички полудяха по това място, където можеш да спиш направо върху океана (СНИМКИ)

Всички полудяха по това място, където можеш да спиш направо върху океана (СНИМКИ)

Цената за нощувка не е ниска, но си струва предвид изживяването

Представете си бавно да се унасяте в сън докато чувате само разбиващите се океански вълни и вятъра. А най-хубавото е, че водата е точно под вас, тъй като лежите на специално проектирано „легло“ във водата. Може да ви звучи като далечна мечта, но това всъщност е напълно постижимо. И то на цена не само за най-богатите.

Инфлуенсъри от цял свят обожават това място и това не е случайно. Къде другаде можете да си направите такива страхотни снимки – как спите в легло на мрежа над океана, а над вас е само морето. А ако хванете изгрева или залеза, още по-добре.

Девойка на крехка възраст стана най-младият човек, посетил всички държави в света (СНИМКИ)

Затова и все повече заинтригувани от уникалната оферта се стичат към Grand Park Kodhipparu. Курортът се намира на Малдивите и разполага със 120 вили, всяка с частен басейн и мрежа. Точно като тези от снимките.

Инстаграм звезди разкриват подробно в снимки как изглежда това уникално преживяване – да спиш, ядеш или просто да позираш за снимки на съоръжението над водата.

И ако си мислите, че този лукс могат да си позволят само най-богатите, грешите. Цената за нощувка не е ниска, но си струва предвид изживяването.

Мелания Тръмп го загази! Вятър повдигна роклята й и... (СНИМКИ)

Нощувките в Grand Park Kodhipparu започват от 406 долара. До там се стига след 20-минутно пътуване с лодка от столицата на Малдивите. Предлагат се и много допълнителни екскурзии в района.

 

 

 

 

Това вече е прекалено! Скандални СНИМКИ и ВИДЕО от Чернобил и Припят заляха мрежата

 

 

 

 

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай