logo

Хотел от автобуси построиха в Сингапур СНИМКИ

Хотел от автобуси построиха в Сингапур СНИМКИ

20 на брой извадени от експлоатация обществени автобуси са превърнати в луксозни хотелски стаи

В Сингапур отваря врати един от най-странните хотелски комплекси в цял свят. Проектът се нарича The Bus Collective и е първият в Азия, който използва употребявани обществени автобуси, които вече не са в експлоатация.

Чудите се как? Въпросните транспортни средства, които са 20 на брой, са превърнати в луксозни хотелски стаи. 

За сравнение, да пътувате с автобус в Сингапур струва малко под един долар, а нощувката в този невероятен иновативен комплекс - 300 долара.

Ето как изглежда най-тънкият хотел в света ВИДЕО

Курортът се разпростира на площ от 8600 кв. м. и предлага на гостите си стаи с различно ниво на обзавеждане. Любопитно е, че някои от тях дори разполагат с вана. 

Един от различните видове стаи е Pioneer North, която е оборудвана с парапети в зоната на тоалетната и душа, предназначена за по-възрастни гости. Стая Hamilton Place е проектирана с достъп за инвалидна количка и е оборудвана с външна тоалетна и рампа към входната врата.

Всяка от стаите е с площ 45 кв. м с капацитет за настаняване на трима или четирима гости. Въпреки че тези извадени от употреба автобуси сa преобразувани напълнo, някои от нещата им, като волана, шофьорската седалка и прозорците, са запазени.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Това е

Това е 30.11.2023 18:58

Една изгъзица за презадоволени хора. Сингапур има един от най високите стандарти на живот и могат да си позволят всичко, но това не е разумно от гледна точка на удобствата , които в един реномиран хотел са в пъти по добри!

До К е ss

До К е ss 01.12.2023 18:01

Стига с тези хемороиди бе профан! Защо? Толкова ли си тъп? Само това ли знаеш!Гнус и отврат!!!