Адски жеги в Италия: Туристка е в реанимация, лекуват я безплатно

Адски жеги в Италия: Туристка е в реанимация, лекуват я безплатно

Според нея доброто отношение в болницата се обяснява с факта, че е била придружавана от италианец

Рускиня, която беше на почивка в Италия с дъщеря си, попадна в болница с високо кръвно заради страшните жеги и получи безплатно лечение.  

Туристка оцени разходите за комфортен живот в Италия

Уточнява се, че Татяна, жителка на Московска област, е отишла в Сицилия на гости на неин италиански приятел. Почувствала се зле по време на излет в планината при 40-градусова жега.

Придружаващият я мъж откарал жената до най-близкия медицински център, където рускинята била приета веднага.

„Измериха ми кръвното налягане - горната стойност се оказа над 200 единици. Тъй като бях почти в безсъзнание, ми оказаха първа помощ - поставиха ми катетър в ръката и ми инжектираха необходимото лекарство “, каза Татяна.

По-късно жената е пренасочена към местна болница, където е прегледана от кардиолог. Кардиограмата на туристката е била в нормални граници.

Рускиня посети Германия и назова 4 неприятни факта за немците

„Местните пациенти просто ме пуснаха напред, като видяха, че съм наистина зле. Не ми взеха нито стотинка. Освен това бях там без документи, но ми помогнаха. Оставих ги във вилата, която наехме. Просто имах невероятен късмет “, каза жената.

Веднага щом рускинята се почувствала по-добре, я пуснали да се прибере. Според нея доброто отношение в болницата се обяснява с факта, че е била придружавана от италианец.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай