logo

Баща заведе семейството си в Дисниленд и умря от натравяне с наркотици

Баща заведе семейството си в Дисниленд и умря от натравяне с наркотици

Трагедията с 40-годишния мъж е станала през май, но разследването все още продължава

Британски турист отиде на почивка в Дисниленд във Флорида, САЩ, със съпругата и детето си и почина от отравяне с наркотици. 

В Истанбул има кафене на име "Баба Ванга" СНИМКИ

Трагедията с 40-годишния баща на семейството е станала през май, но разследването все още продължава. Съпругата на загиналия Филип Уейбърн разказа, че на почивка са вечеряли и пили шампанско в ресторант Boathouse в увеселителния парк.

След като се върнал в хотела, мъжът решил да продължи да пие и отишъл в бар в друг хотел, а по-късно през нощта жената била уведомена, че съпругът й е откаран в болница с линейка.

Гнус: Туристка отседна в карантинен хотел и преживя най-големия си кошмар

Лекарите се опитали да спасят британеца, но състоянието му започнало рязко да се влошава и пътешественикът починал. 

„Той не е имал сериозни здравословни проблеми и аутопсията показа, че смъртта му е причинена от смъртоносна доза фентанил, синтетичен опиоид, използван като упойка“, каза помощник съдебният лекар Катрин Ууд, която участва в разследването на инцидента. .

В същото време семейството на починалия турист отказа да коментира смъртта на мъж в бъдеще. „Вече говорихме на погребението за това какъв е бил животът на Филип. Време е да спрем тези спорове“, казаха роднините на Уейбърн.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

!!!

!!! 23.11.2022 17:51

Не мога да повярвам през какъв софтуер за преводи преминават текстовете ви!? Или просто някой тежък неграмотник го прави!

Poeta

Poeta 25.11.2022 9:13

На британката не и се говори вече, нали харчи наследството и застраховката с новият си арабски или африкански абаносов жребец, докато ипрепуска по дупките в галоп...