logo

Без голота, секс кукли и 18+ партита в известен европейски курорт

Без голота, секс кукли и 18+ партита в известен европейски курорт

Отбелязва се, че европейският курорт е популярен предимно сред британските туристи поради евтините полети и оживения нощен живот

Властите на испанския курорт Малага решиха да забранят на туристите голота и "еротични предмети" на обществени места. За това пише Daily Mail.

Любопитен турист проникна в затворена за хора пещера и загина нелепо
 

Отбелязва се, че европейският курорт е популярен предимно сред британските туристи поради евтините полети и оживения нощен живот. Въпреки това местните власти възнамеряват да се борят с мащабните ергенски и момински партита, които туристите обичат да организират в курорта.

Така новият закон ще забранява ходенето и появяването по улиците на града по бельо, в дрехи или аксесоари, изобразяващи гениталии, както и носенето на секс кукли или други предмети от еротичен характер.

Красавица разкри какво се случва с изгубения багаж ВИДЕО
 

Нарушителите на заповедта ще бъдат глобени до 750 евро, а, ако инцидентът се случи пред учебни заведения, детски площадки или на място, където в близост има непълнолетни, наказанието ще се увеличи до 1500 евро.

Туризмът е донесъл на града £8,4 милиарда през лятото на 2021 г., според кмета на Малага, но „е време да говорим“ и да спрем нарастването на съобщенията за антисоциално поведение.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Рускиня

Рускиня 15.11.2022 18:26

Фалшивият католицизъм да забрани във Ватикана педерастията!