logo

Броят на посещенията до WC в самолета предизвика спор в мрежата

Броят на посещенията до WC в самолета предизвика спор в мрежата

Пътник в самолет отиде до тоалетна четири пъти по време на тричасов полет и беше критикуван онлайн. Историята на мъжа за пътуването се превърна в обект на полемика сред потребителите на форума Reddit.

Авторът на публикацията споделя, че е прочел за опасността от тежка дехидратация, докато се лети със самолет. В тази връзка пътникът се е запасил с две бутилки вода с обем от 1,2 литра всяка. Мъжът нямал пари за място до пътеката, затова избрал стол по средата, поради което често будил спътника си, за да отиде до тоалетната.

Обезумял морски тюлен се нахвърли върху турист

„Тя въздишаше, стенеше и въртеше очи всеки път, когато ставах. Когато отидох до тоалетната за трети път, жената ме помоли да се опитам да стискам до края на полета, за да може тя да поспи. Не приех молбата й на сериозно и продължих да пия вода“, пише авторът.

При четвъртото ходене на мъжа до тоалетната спътничката не издържала и го обвинила в грубост. На свой ред пътникът й предложил два варианта за решаване на проблема - или неговата дехидратация, или "намокрени" гащи. В отговор жената каза, че пиенето на толкова много вода за три часа не е полезно за човешкото тяло.

Пиян турист прави секс на публично място в Тайланд ВИДЕО 18+

В коментарите потребителите на Reddit започнаха спор относно ситуацията. Повечето потребители застанаха на страната на жената, отбелязвайки, че в случай на проблеми с пикочния мехур е необходимо да седнете на стол до пътеката, дори и да струва повече.

„Имам малък пикочен мехур, така че често ходя до тоалетната в самолета и запазвам място до пътеката, когато летя, защото не съм задник“, пише потребител с никнейм sportsfan3177.

Друга читателка, която се представи за медицинска сестра, отбеляза, че количеството вода, изпито от автора на поста, може да бъде вредно за човешкото тяло.

Имаше обаче и потребители, които застанаха на страната на мъжа. „Аз също имам проблеми и ходя до тоалетната четири пъти за три часа - това е нормално. Винаги ще минавам между столовете“, заключи потребителят.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай