logo

Дъщеря на пилот разкри привилегиите от професията на баща й

Дъщеря на пилот разкри привилегиите от професията на баща й

В коментарите потребителите се възхищават на живота на пътешественичката

Дъщеря на пилот на самолет разкри в социалните мрежи привилегиите, получени благодарение на работата на баща й. Момичето се похвали, че може да обиколи света безплатно и дори да седне в първа класа, ако има свободни места.

Защо пътниците масово искат да правят секс на борда на самолет
 

Във видео в социалните мрежи 24-годишната Каролайн Дебора Майлоу показа типичен ден от пътуването й с баща й. Тя записала клипа по време на полет от Амстердам до Ню Йорк след кратко ваканционно пътуване из Европа. Пътешественичката може свободно да влезе в пилотската кабина, за да види баща си.

Тя също така показа на абонатите мястото си в първа класа, където тоалетните принадлежности са в отделна чанта. След като самолетът каца, Майло чака баща си, за да напусне самолета заедно с него.

Потрес! Жена посети Мексико и бе брутално пребита заради нелепа причина

В коментарите потребителите се възхищават на живота на пътешественичката и казаха, че никога не са виждали такова нещо. „Ако знаех, че дъщерята на пилота е в самолета, щях да се почувствам облекчен, че полетът определено ще бъде гладък“, пише един потребител.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

BioXX

BioXX 10.10.2023 15:54

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik

Зоя

Зоя 12.10.2023 13:04

Към ВioXX Стига с тази реклама на виагра бе човек! Ти друго не четеш ли? Не му е мястото тук да рекламираш средства за неудачници. И ти самият си такъв! Нямаш ли друг начин да се изхранваш.? Засрами се,на всяка статия- вместо човек да види някакво друго мнение- все на теб попада.