logo

Екшън в самолета! Руснаци се сбиха по време на полет заради...

Екшън в самолета! Руснаци се сбиха по време на полет заради...

Причината за конфликта е мястото в кабината на лайнера. Единият от руснаците обиди и бутна спътника на другия, за което последният удари опонента си в лицето

Пътници на самолет, летящ от Москва, се скараха пред очите на всички в лайнера, защото не можаха да разделят мястото си на борда. Подробности за инцидента публикува "Медия на МВР" .

Инцидентът е станал в сряда, 24 ноември. Дежурното място на линейния отдел на МВР на Русия в Абакан е получило съобщение, че е станал бой между двама туристи на полет от Москва за Абакан .

Причината за конфликта е мястото в кабината на лайнера. Единият от руснаците обиди и бутна спътника на другия, за което последният удари опонента си в лицето. Мъжете бяха разделени от членове на екипажа и един от очевидците.

Как изглежда най-скъпата вила в света – притежавана от крале и милиардери

След кацането на лайнера нарушителите на реда са задържани от транспортна полиция и отведени в дежурното и най-близко районно управление. Към момента се установяват причините и обстоятелствата около инцидента. Мъжете са на 28 и 37 години и са им съставени протоколи по част 1 на член 20.1 от Административния кодекс на Руската федерация („Дребно хулиганство“).

По-рано, през октомври, пътник в самолета наруши правилата за безопасност и отказа да напусне самолета. Екипажът на самолета, пристигнал от Дарвин в Аделаида, съобщил в полицията за 54-годишен мъж, който тайно пушил в тоалетната на лайнера.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Х

Бай Х 25.11.2021 11:55

Руската,,култура"в действие,по стар окупаторски обичай !!!