logo

Ето само в коя страна ще срещнете жени под наем за прегръдки в караоке СНИМКИ

Ето само в коя страна ще срещнете жени под наем за прегръдки в караоке СНИМКИ

Виетнамците изпитват силна страст към караоке. Тук, дори в най-малката и невзрачна къща, винаги има плазмен телевизор и огромен високоговорител с усилвател, за да могат да изпеят силно песните. Да, именно по този начин със силно пеене - ако някога сте чували това, щяхте да разберете.

Въпреки това, с изключителната популярност на пеенето и страстта към най-силния звук не се изчерпват всички странности, свързани с този тип забавление. Съвсем наскоро се разбра за местна услуга, наречена караоке-Ом („ом“ - „прегръдки“ на виетнамски). Идвате на караоке, наемате отделна стая и получавате в комплекта цяла компания от слушателки. Сега ще ви разкажем за това какво е включено в техните услуги ...

 

Без интимности

За любителите на съвместното пеене във всеки град във Виетнам има много караоке клубове. Вътре такива заведения обикновено се разделят на малки изолирани помещения за отделни компании.

Цената за наемане на зали винаги включва една или повече кутии бира и малък брой ястия за похапване. Но това е в стандартното караоке, в karaoke-OM списъкът на услугите е по-широк.

Тук, освен бира и закуски, към караоке са прикачени момичета с много забавен списък с длъжностни характеристики. Сътрудничката от караоке-ОМ може да ви прегръща, докато пеете, може да ви налива бира и дори да седне на коленете. Всяка от тях с удоволствие ще изпълни женската част в избраната песен, но това е всичко. Не може да се говори за близост отвъд гореизброеното.

 

Все пак е извън закона

Въпреки факта, че всичко изглежда достатъчно невинно, караоке-Ом все още е незаконно и затова няма да намерите специални знаци. В обичайните зали за караоке, една, максимум две служителки, могат легално да се намират там, за да помогнат при избора на песни или приемането на поръчки; повече не са позволени от закона.

 

Забавни полицейски набези за момичетата за прегръдки

Медиите в страната писаха за смешен полицейски набег в едно от тези заведения в Сайгон.Полицията пристигнала и след като нахлула в стаята на VIP караоке открива само 4 мъже, които пеят хитове. Изглеждало, че акцията е била по неправилен сигнал. Но някой забелязва огромно количество дамски обувки на входа на залата.

Тогава се изяснило, че в заведението е сработила тиха аларма и всички момичета напуснали работното си място през специални замаскирани изходи. Изкачвайки се на терасата, сътрудничките се престрували, че се наслаждават на прекрасното място, пушат и общуват ... Само липсата на обувки ги издала.

 

Коментирай