logo

Гърция изгражда нещо грандиозно само за богаташи!

Гърция изгражда нещо грандиозно само за богаташи!

Гърция ще залага на развитието на луксозния къмпинг като алтернатива за съживяване на икономиката на пострадалите от бежанската вълна острови в Егейско море, пише "Български новини".

Очаква се луксозните къмпинги да привлекат както млади хора, но и тези на средна възраст, които са готови да направят компромис с комфорта, за да се насладят на свободата да живеят в дивата природа.

Това е най-красивата продавачка на шишчета, няма да познаете откъде е

Предвижда се луксозните къмпинги да се изградят на остров Лесбос и районите на Коринт и Атика.

„За първи път Лесбос ще бъде пионер в туристическата индустрия, с инвестиция, която има за цел да влезе в сектора на луксозното настаняване – с 5-звезден лагер – и да привлече нов профил на туристи, които ще имат възможност да посетят острова, „каза Йоанна Валина, архитект с Aegean Escapes.

Компанията планира да изгради луксозни палатки на парцел с площ от 16 968 кв. м. в селски район в западната част на остров Лесбос. Къмпингът ще включва две сгради с басейни и турска баня, открито барбекю и открита традиционна каменна пещ.

22-те луксозни палатки ще бъдат разположени сред маслинови дървета и ще бъдат премахнати в края на туристическия сезон, заедно с цялото оборудване. Когато къмпингът е затворен, на парцела няма да има видими белези от туристическата активност.

Коментирай