logo

Къщата на Шрек за "човекоядци" вече се предлага в AirBnb

Къщата на Шрек за "човекоядци" вече се предлага в AirBnb

Отдалеченото място е избрано нарочно: достигането до планините в този регион не е лесно, така че уединението е гарантирано

Феновете на популярния анимационен филм за Шрек вече могат да се почувстват на мястото на главния герой. Къщата на Шрек е възможна за наемане в популярната услуга за отдаване под наем AirBnb.

Турист описа пътуването си до Тайланд: „Навсякъде има масажисти травестити“
 

Описанието на уебсайта гласи, че имението представлява тихо място за уединение, подходящо за търсещ усамотение „людоед“.

Къщата се намира сред хълмовете на Шотландия. Отдалеченото място е избрано нарочно: достигането до планините в този регион не е лесно, така че уединението е гарантирано. Като хазяин и лице за контакт е посочено магарето. И, съдейки по описанието, самият той е възхитен от това жилище.

 

"Блатото на Шрек е очарователно. Просто красиво. Идеално място за забавление на гостите. Знаеш ли какво ми харесва в това? Всичко. Обрасъл пейзаж, скромен интериор, красиви камъни - всичко това. Нямам търпение гостите да видят сами това мръсно малко кътче от рая", каза той.

Турските курорти, които самите турци избират за почивка

Можете да резервирате вашето настаняване от 13 октомври. Така че феновете на анимационния филм имат уникалния шанс да прекарат Хелоуин в истинската обстановка на собствената къща на Шрек.

На приложените към обявата се вижда не само външният вид на къщата. Вътрешният интериор също съвпада с кадрите от филма. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

smopenue

smopenue 03.10.2023 0:31

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ----- https://min.lc/medbg