logo

Маймуната Шуг - върколак плаши хората в графство Съфолк

Маймуната Шуг - върколак плаши хората в графство Съфолк

Освен това тук често се забелязват НЛО

Рендлшамският лес (Rendlesham Forest), разположен в английската графство Съфолк, е широко известен със своите истории за неидентифицирани летящи обекти. Те се появявали тук за пръв път от 26 декември до 29 декември 1980 година. По-малко информация може да бъде открита за истинския върколак, който се предполага, че живее в Rendlesham Forest. Наричат го маймуната Шуг.  Както повечето върколаци, това създание плаши всеки, който го срещне.

Доклад за инцидента с появата на НЛО в Rendlesham Forest бе съставен от лейтенанта от военновъздушните сили подполковник Холт  за британското министерство на отбраната По-късно той беше публикуван, тъй като командването реши да не придава сериозно значение на този документ. 

За единия секс в храстите това племе си спретва изумително зрелище всяка година (СНИМКИ)

Сам Холанд разхождал малкото си куче през гората през 1956 г., когато случайно срещнал този върколак. Ето как описва странното същество: нещо в него е от маймуна и нещо от мечка. Височината на Шуг, според очевидеца, е около десет фута. Въпреки това, върколакът се държал мирно. Нито мъжът, нито кучето му били наранени.

Седем години по-късно Маргарет Кушинг също видяла странно животно. Нейните описания почти напълно съвпадат с казаното за върколака от Сам Холанд. Въпреки това, Маргарет твърди, че животното, осъзнавайки, че е било забелязано, внезапно се превърнало в отвратителен гаргойл с криле като прилеп. Съществото изчезнало, политайки във височината на тъмното небе. Според Кушинг, когато звярът променил външния си вид, около него се появила трепкаща светлина.

Ловецът на чудовища Джонатан Даунс в книгата си "Райски остров" споменава следите, принадлежащи на неизвестно животно. Те бяха открити и в гората Rendlesham в средата на деветдесетте години на ХХ век. Ако не били с големи размери, човек би си помислил, че котка е оставила тези следи. Но такива големи представители на котки в Обединеното кралство не се срещат в дивата природа и никой не разхожда там опитомени тигри или лъвове.

Ако търсите изобилие от нудистки плажове, отидете в Крим!

Легендите твърдят, че Шуг има тяло на тъмно овчарско куче и лице на маймуна с парещи очи. Смята се, че не е примат или хуманоид (като Снежния човек или Йети), а по-скоро свръхестествен призрак или демон. 

През 1987 г. местният жител Том Потър също се сблъскал с чудовище с форма на маймуна в самия център на Рендлъшъм Форест. Според Потър, когато го видял върколакът, той застанал на четирите си лапи и започнал да свети в бяло. Той веднага се превърнал от маймуна в черна котка, според очевидеца.

Според уфолозите историите за съществуването на върколак не са нищо повече от измислица на любителите на ужасяващи истории за нощта. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай