logo

Меден месец в скъп хотел в Турция се превърна в кошмар

Меден месец в скъп хотел в Турция се превърна в кошмар

Британците с две деца са платили четири хиляди паунда за пътуването

Почивката в скъп турски хотел се превърна в тежко отравяне за 4-членно семейство.  

Хотелска стая без стени се предлага за 680 лева в Швейцария

Отбелязва се, че британците с две деца са платили четири хиляди паунда за пътуването до Delphin Imperial Resort в Лара. Според тях те планирали да отпразнуват медения си месец там.

На втория ден обаче децата на двойката се почувствали зле. Съобщава се, че петгодишният им син тежко се разболял. Температурата на момчето скочила, започнали халюцинации, повръщане и диария. Впоследствие детето било откарано в болница, където станало ясно, че е получило сериозна бактериална инфекция.

Най-красивият в Румъния – градът на младите, здравето и релакса

Няколко дни по-късно подобни симптоми били открити и при родителите му. Майката на момчето предполага, че отравянето може да се дължи на некачествена храна в ресторанта или вода в басейна на хотела. В същото време пътешественикът отбелязва, че не разполага с никакви доказателства, които да представи на администрацията на хотела.

Още три семейства са се обърнали към лекаря на хотела с подобни оплаквания. Обстоятелствата около инцидента се изясняват.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

subzero

subzero 18.07.2022 16:43

Що за глупава статия !?!

Mimi

Mimi 19.07.2022 6:19

Стара практика на хитрите англичани ,за да си възстановят от застраховател парите.

вЕрвам

вЕрвам 19.07.2022 8:12

Трябва да ги съдят за уронване престижа на хотела, от цял хотел само това семейство се почувствало зле,ами останалите,за тях няма развалена храна и лоша вода в басейна, и още по - нагли,нямали доказателства..

Ицката

Ицката 19.07.2022 8:41

Преди три години бяхме в Долфин Империал,най уникалния хотел в който съм бил

Бай Ху

Бай Ху 19.07.2022 10:20

Аз па помислих, че ларските манафи са ги онодили.

To то

To то 19.07.2022 18:46

Да не е объркана локацията. Тези истории от години са ежедневие в Слънчака. И за капак докторите плащат 100 лева на човек на собственика на хотел ...

Възмутен

Възмутен 20.07.2022 16:42

Не едно, а още 3 семейства се отровили. Така е, в Турция му хванаха цаката. Храната я доизяждат останалите, всичко се яде. Повторно я готвят и наново я дават за консумация. Няма да са само тези, дето ще си развалят почивката. А може би и у нас правят същото?