logo

Пет очарователни италианки, които обичат да пътешестват и са звезди в Инстаграм  (СНИМКИ)

Пет очарователни италианки, които обичат да пътешестват и са звезди в Инстаграм (СНИМКИ)

Ако сте пътували до Италия, сигурно сте забелязали, че италианките имат една такава особена, разцъфнала красота. Те са пищни, с естествени форми и почти никога не прибягват до силикон.

Не е необходимо да се разхождате из улиците на Рим или Тоскана, за да срещнете тези жени. В Инстаграм има няколко италианки, които събират овациите на десетки фенове.

Ето и няколко от тях:

1. Елена Бароло

Тя е танцьорка, блогърка и актриса. Трябва да й се признае, че е наистина обаятелна и притежава точно онези италиански подправки от загадъчност и стил. 

Нямаш жена? Ето местата, където мъжете са дефицит и ще се скубят за теб

Тя привлича вниманието към себе си, появявайки се в няколко телевизионни шоута. Скоро след това започват да я канят в различни сериали и дори игрални филми. 

Сега, основно, води блог за мода, където учи останалите как да се обличат красиво и стилно, както и за пътешествия. Тя е на 36, но изглежда ослепително. 

2. Сусанна Канциян

Тя е само на 28 години и е начинаеща актриса. Снимала се е в само един филм, но пък има множество последователи в Инстаграм. 

По-голямата част от времето си отделя на личната си страница в социалната мрежа, където публикуда различни снимки. Всички признават, че именно естествената й красота я прави толкова привлекателна. 

3. Мелита Тониоло

Тя е доста известна в Италия и със сигурност трудно ще я срещнете по време на обикновена разходка в Рим, където живее. Вече повече от 10 години работи като телевизионна водеща вразлични канали. 

Започва кариерата си като фотомодел и участничка в множество конкурса за красота. Така и не стига до Мис Свят, но пък за сметка на това има редица други награди. 

Красивите момичета от Пуерто Рико обичат "лошите момчета" (ВИДЕО)

Става популярна, благодарение на снимките си в телевизионни шоута, сериали и филми. Скоро започват да я канят и като водеща и така става звезда. 

4. Елена Монова

По фамилията си личи, че тази красавица има руски корени. Да, преди време тя живе в Москва, но обича да пътешества и така стига до Рим. Скоро избира града за свое място, където да остане. 

Тази красива жена е фотограф, има блог за пътешествия, а също и блог, в който съветва другите как да се хранят и обличат. 

Като цяло, не прилича много на типична италианка, но пък е узнаваемо лице и е популярна сред мъжете в Италия. Явно ги привлича със своята екзотичност. 

5. Лаура Аргиропулос

Тази красавица пък има гръцки корени. Лаура е изключително популярна в Инстаграм и има десетки фенове. Тя общува с тях на различни теми и те не касаят само модата. Тази красавица има юридическо образование и често дава правни съвети. Също като останалите е запалена пътешественичка и като тях признава, че е против изкуствената намеса във физиката на жената. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай