Пилот влезе в затвора заради 4-годишен тормоз над жена

Пилот влезе в затвора заради 4-годишен тормоз над жена

През октомври Арнолд беше арестуван два пъти за заплахи и преследване, но и двата пъти беше освободен под гаранция

Американски пилот беше арестуван за тормоз над жена, прелитайки над дома й в продължение на четири години в нарушение на съдебна забрана. Този път той беше вкаран зад решетките без възможност за освобождаване под гаранция.

През октомври 2023 г. бившият пилот на търговска авиокомпания Майкъл Арнолд, на 65 г., беше обвинен, че многократно е летял ниско над дома на 42-годишната Каси Уилуш от Шуйлервил, Ню Йорк, в опит да тормози нея и нейните близки.

Туристи наеха вила на морето за милиони и преживяха 100% разочарование

Арнолд тормозил Уилуш от 2019 г. Срещнал я в нейното кафене, мъжът първо й изпращал неуместни съобщения и снимки, а когато Уилуш го блокирала в социалните мрежи, започнал да прелита над къщата й с лек самолет и да я преследва с кола. Освен всичко друго, Арнолд осеял двора й с домати, публикувал снимки на къщата й в своите интернет профили и дори присъствал на погребението на съпруга й.

След следващия полет мъжът е арестуван на летището, осъден за преследване и му е забранено да се доближава до жената. Известно време по-късно, поради многократни полети над къщата на Уилуш, Арнолд получил ограничителна заповед в щата Ню Йорк. Той продължил да лети, използвайки летища в Мейн и Върмонт.

Това са най-силните паспорти за 2024 г.

През октомври Арнолд беше арестуван два пъти за заплахи и преследване, но и двата пъти беше освободен под гаранция.

Наскоро той беше задържан за трети път. Това се случило, когато той преследвал жената с кафява кола в нарушение на ограничителна заповед. След подадена жалба от пострадалия той е обвинен в престъпление за неуважение към съда и тормоз.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай