logo

Пътник обърка полета си и преби служителка на летището

Пътник обърка полета си и преби служителка на летището

От транспортната полиция допълниха, че скандалджият не е изглеждал трезвен в момента на незаконните действия

В Перм е образувано наказателно дело срещу мъж, който се сби в сградата на летището и нападна един от служителите на въздушното пристанище. Това се съобщава на уебсайта на Министерството на транспорта на Министерството на вътрешните работи на Русия за Уралския федерален окръг.

Сексизъм и йерархия: Стюардеса на частна яхта се оплака от работата си

30-годишният руснак е планирал да лети за Москва в неделя, 30 януари, но е пропуснал полета. Тогава пътникът купил билет за друг самолет, който лети до Шереметиево и започнал да чака заминаването в стерилна зона.

След известно време на пътника му се сторило, че регистрацията за новия полет вече е приключила и той изпуснал самолета за втори път през този ден. След това пристъпи към портата и в агресивна форма започнал да настоява да го пуснат.

Заради отказа той бутнал служителката на въздушното пристанище, а след това я ударил с юмрук в лицето. По-късно се оказало, че руснакът объркал полетите и се опитал да се качи на самолет, летящ за Домодедово.

Топ 5 на най-натоварените летища в Европа

От транспортната полиция допълниха, че скандалджият не е изглеждал трезвен в момента на незаконните действия. Пътникът е заплашен от глоба до 500 хиляди рубли, поправителен труд или до пет години затвор.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай