logo

Разкриха скандалните искания на богатите пътници в частните самолети

Разкриха скандалните искания на богатите пътници в частните самолети

Според стюардеса, която пожела да остане анонимна, клиентите не винаги се държат прилично

Стюардеса, която е работила на частен самолет повече от 10 години, разказа за най-странните искания на богати и известни клиенти. 

Истината е разкрита: Спят ли стюардесите с руски олигарси
 

Според жената, която пожела да остане анонимна, клиентите не винаги се държат прилично, по-специално някои се напиват точно по време на полета.

Освен това влиятелните хора често искат странни услуги по време на полета – например веднъж VIP клиент поискал самолетът незабавно да кацне, защото искал да яде хамбургер. Друг път пътник взел на борда 32 живи сокола.

Знаменитостите също са много придирчиви към детайлите – предпочитат определен цвят на кърпите, искат конкретен вкус на чипса или марка вода за уста. За един от пътниците стюардесата трябвало да купи машина за пуканки.

Не е за вярване: Защо стюардесите ни оглеждат от глава до пети при влизането ни в самолета ВИДЕО

„При един полет ни дадоха бакшиш от 200 долара, за да можем да останем в кухнята, да затворим вратата по време на полета и да не безпокоим влюбената двойка“, споделя момичето.

В заключение стюардесата отбеляза, че членството в екипажа на VIP-класа е тежка работа, която включва дълги полети и комуникация с взискателни клиенти.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ер Форс 747 боинг

Ер Форс 747 боинг 26.05.2022 0:23

А някой искат и седалка с облегалка, от родопска ратанова тръстика да ги жули за масаж, и стюардесата да ги налага с камшик при турбуленция.