logo

Реакцията на баща към жена му и детето му в самолет предизвика полемика в мрежата

Реакцията на баща към жена му и детето му в самолет предизвика полемика в мрежата

Пътник, возещ се в самолета със семейството, разказа ситуацията в Twitter

Мъж сподели забавна случка, която му се случи по време на последния полет, и предизвика полемика между абонатите. Той описа накратко историята в профила си в Twitter.

В Истанбул има кафене на име "Баба Ванга" СНИМКИ

Според пътника в самолета той се озовал на средната седалка между двойка и детето им, но съпругът отказал да смени съседните места и предпочел да остане на седалката до пътеката.

„Той си сложи слушалки, изяде цяла опаковка Haribo и не говореше със семейството си през всичките два часа на полета“, каза пътникът възмутен от безразличието на баща си.

Въпреки това, абонатите не са съгласни дали бащата на семейството е постъпил правилно. „Може би това беше форма на протест - за да обвиним по-късно авиокомпаниите за факта, че се е случил подобен инцидент по време на полета“, „Това е просто спазване на правилата на авиокомпанията: ако са ви разпределени определени места, трябва да продължите да седите на тях за целия полет”, „Мисля, че се надяваха, че средната седалка няма да бъде заета, затова избраха външните седалки на реда”, пишат те.

Гнус: Туристка отседна в карантинен хотел и преживя най-големия си кошмар

Други коментатори споделиха подобни преживявания. „Бях в тази ситуация. Татко се нуждаеше от място до пътеката поради страха му от летене: той постоянно се разхождаше из кабината и вземаше успокоителни "," Когато заседна между двойки, те ги молят да се събудят, преди да сервират храна и постоянно се карат "през ​​мен", “, припомниха абонати.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай