logo

Странни убийства и сигнали за извънземни -  зловещата тайна на долината Сейнт Луис СНИМКИ

Странни убийства и сигнали за извънземни - зловещата тайна на долината Сейнт Луис СНИМКИ

Тя е заобиколена от назъбените върхове на планината Сангре де Кристо и с практически недокосната природа носи по право прозвището „най -голямата алпийска долина в света

Именно от долината Сейнт Луис започнаха поредица от мистериозни убийства на животни в Съединените щати, а след това и по целия свят, с изрязване на вътрешни органи, плът, части от тялото и обезкървяване. Кой го прави - извънземни, тайни агенти или сатанисти?

През южния Колорадо и северното Ню Мексико минава участък от 4000 мили, който е 120 мили широк, покрит предимно с твърд храст.

Това място се нарича Долина Сейнт Луис. Тя е заобиколена от назъбените върхове на планината Сангре де Кристо и с практически недокосната природа носи по право прозвището „най -голямата алпийска долина в света“.

Това е слабо населено място, далеч от цивилизацията, където има много повече добитък, отколкото хора. Индианците са смятали това мястоза свещено в продължение на много векове, където само на няколко избрани е било позволено да влязат.

Друга странност е, че при само 10 хиляди души местно население има цели 257 съобщения за наблюдения на НЛО. Тоест, това е едно от най -„уфологично активните“ места в САЩ, а вероятно и в целия свят.

Там се заражда странен феномен - масово осакатяване на говеда, както и странната и необяснима смърт на животни като крави, коне или овце. Обикновено труповете на животните се откриват напълно обезкървени и органите са изрязани с хирургическа прецизност - главно вимето, ректума, матката, гениталиите, ушите и езика.

Тези трупове могат да лежат на открито в продължение на седмици, но нито един койот или лешояд няма да се доближи до тях дори на по-малко от 10 метра. Като и насекоми. В същото време труповете не се разлагат и не гният, но по странен начин изсъхват.

"Курортът на милиардерите" не е Малдивите, а крайбрежието на тази африканска държава СНИМКИ

До 1967 г. никой от долината на Сейнт Луис никога не е чувал за "осакатяването", но всичко се промени след смъртта на кон на име Лейди. Лейди беше кон Апалуса, собственост на млад фермер Хари Кинг, който живееше в ранчото с майка си и сестра си.

Ранчото се намирало в подножието на връх Бланка, близо до град Аламос. Конят беше на свободно отглеждан в поле, недалеч от дома. Всяка сутрин тя отивала в къщата, за да получи лакомство от собственика, но един ден през септември 1967 г. Хари Кинг отишъл до оградата и не видял Лейди там.

Той веднага се разтревожил, защото Лейди винаги идвала по едно и също време всеки ден и започнал да я търси. Но той не бил готов за ужасната гледка, която видял.

Той намерил коня наблизо, в едно поле, лежейки на тревата и първоначално на Кинг отдалече му се сторило, че просто си почива. Но когато се приближил, видя, че Лейди е мъртва, а голямо парче плът е откъснато от лицето и шията, разкривайки челюстите и костите на гръбначния стълб.

Колкото повече Кинг разглеждал трупа на коня, толкова по-странни рани откривал. Отстрани на животното били изрязани ивици от кожата и това било направено с много остър инструмент, сравним със скалпел. Сърцето, белите дробове и мозъкът липсвали.

При такива рани целият труп трябвало да бъде покрит с кръв, но нямало пръски или ивици кръв по тялото на коня. На мястото на порязванията също нямало ивици кръв, сякаш ръбовете на раната моментално били „изгорени“.

До тялото на коня миришело на нещо химично, но се оказало невъзможно да се определи какво точно, а наблизо имало странни изгорени плешиви петна в тревата, сякаш от излагане на много високи температури. До него били открити много неразбираеми „следи“.

По -късно, когато полицията пристигна на местопрестъплението, в храста е било намерено необичайно зелено вещество, подобно на желатин. Когато един от хората докоснал веществото с голи пръсти, върху кожата му веднага се появи червено раздразнение, сякаш от излагане на нещо токсично.

Спорът е решен! Ето кое е по-изгодно - Airbnb или хотел

Когато дозиметърът бил занесен на мястото, той показал повишено ниво на радиация, излъчвана от „следите“ и изгорени плешиви петна в тревата. Радиацията идвала и от неразбираемо парче метал, намерено наблизо.

Първоначално полицията се опитала да обясни, че най-вероятно мълния е поразила животното, но не след дълго извикали патолога Джон Алтшулер, за да прегледа тялото на Лейди.

По това време трупът на коня остава не гниещ, не се разлага и върху него не да кацнат мършави мухи. При прегледа на трупа скоро Алтшулер открива още повече осакатявания - щитовидната жлеза на коня и всички части на гръбначния мозък са отстранени.

Алтшулер потвърди, че разрезите в кожицата са направени много гладко и точно, както би направил професионален хирург, така че той веднага отхвърли версията на полицията, че това са мълнии или койоти.

Той също бил изключително изумен, че всички разрези са безкръвни. Няколко десетилетия по -късно в интервю Алтшулер каза следното:

"Направих стотици аутопсии в кариерата си и казвам, че не можете да отрежете тяло без кръв. Но нямаше кръв на земята или по тялото на животното. Никъде нямаше кръв. Външните ръбове на раните бяха обработени сякаш са изгорени с лазер, но през 1967 г. никой не е имал такава технология."

Когато в местния вестник се появиха статии за осакатяването на коня на Лейди, били открити очевидци, които казали, че в деня на предполагаемото убийство на животното са видели странни светлини в небето точно на това място в долината.

Скоро историята за мистериозното убийство на Лейди става известна в цялата страна, а след това се появява в чуждестранни вестници и списания. Хората клюкарстват, че конят е могъл да бъде убит от сатанисти, извънземни или тайни правителствени агенти, провеждащи зловещи експерименти.

Убитият кон Лейди получи нов прякор от журналистите "Snippy" и този случай е известен главно в историята като "Убийството на коня Snippy". Между другото, скелетът на лейди Снипи по-късно беше прехвърлен в местния музей, а след това продаден на някого и сега се пази някъде от частни колекционери.

След мистериозното убийство на дамата от 1967 г. до днес, над хиляда животни са убити по подобен начин в долината на Сейнт Луис и всички тези случаи също са неразкрити. И общо в различни щати на САЩ от 1967 г. насам има около 10 хиляди случая на осакатяване на говеда. Същите явления се случват и в други страни.

Изглежда, сякаш през 1967 г. нещо кръвожадно, хищническо, но в същото време, имащо свои специфични цели и задачи, прониква в долината Сен Луи отнякъде (от космоса?). И оттогава се движи по света и продължава кървавата си работа, не оставяйки следи или доказателства.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Петър

Петър 25.09.2022 13:33

Дано дойдат и в България, за да изследват хора от парламента Защото когато дойде ДЕМОКРАЦИЯТА при тях да са наясно каква да е парламента квота за ИДИОТИ

New York

New York 25.09.2022 15:50

а бат Петьо коня от Пловдив който заедно с юдето Паси ни "зачукаха" демо насрацията кога ша ги порят и режат