logo

Стюардеса разказа за секса по време на полета

Стюардеса разказа за секса по време на полета

Имахме случай, в който млада двойка просто се покри с одеsлото и започна да се движи напред - назад

Стюардеса, цитирана в британските медии, разкрива, че в последно време пътниците не се притесняват да правят секс пред очите на останалите и се сблъсква с подобни случаи все по-често.

По думите й те дори не ползват тоалетната, за да се уединят. 

"Прави ми впечатление, че все повече хора намират за съвсем нормално да го правят пред останалите хора, но най-странното е, че и на тези около тях не им прави впечатление", твърди Рита Пул.

Това са най-красивите стюардеси в света!

"Имахме случай, в който млада двойка просто се покри с одеsлото и започна да се движи напред - назад. Чуваха се дори стонове, на метри от тях имаше деца", спомня си стюардесата. 

"Случвало се е да се затварят пътници в тоалетните, но не много често. Например скоро две симпатични момичета влязоха вътре и беше ясно какво правят там.

Всичко зависи от симпатиите. Ако двойката ми хареса, не се намесвам - нека да правят, каквото са решили. Но, ако не ми вдъхват доверие - се намесвам.

Имаме и ключове за тоалетните, така че може да ги отворим във всеки един момент, ако предусетим опасност", казва тя. 

"Когато се стигне до там, че сексът е прекалено шумен или явен за околните, отиваме до двойката, започваме да светим с фенерче или да кашляме, за да ги прекъснем", разкрива част от триковете Рита Пул.

Тя отбелязва, че действията на подобни пътници на борда на самолета противоречат на правилата за безопастност, но пък не са незаконни. 

Бивша стюардеса повдига завесата – има ли наистина секс клуб „На една миля във въздуха“

"Но пък за незаконно се смята, когато някой не изпълни указанията на стюардесите. Затова и, ако стюардесата ви помоли да престанете да правите секс, трябва да го направите", добавя тя. 

През май австралийският телевизионен водещ Дарън Макмалън направи серия от публикации в инстаграм, на които се виждаше как мъж и жена, седящи пред него, правят секс. Това станало на борда авиокомпанията Jetstar. 

По думите на Макмалън в началото действията на двамата били незабележими, но после креслото им започнало да се тресе. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

Коментирай