logo

Туристи разкриха недостатъците на о-в Бали

Туристи разкриха недостатъците на о-в Бали

Сред основните недостатъци пътниците описват ​​задръстванията в курорта

Туристи посетиха индонезийския курорт Бали и разкриха кои са най-лошите аспекти от почивката на острова. Те изразиха мнението си в коментарите в публикацията в платформата Reddit.

Туристка оцени разходите за комфортен живот в Италия

По думите им Бали се смята за надценено място. Сред основните недостатъци пътниците описват ​​задръстванията в курорта.

„Островът не е проектиран за такова изобилие от трафик по пътищата и тълпи от туристи. Много ваканционни дестинации сега са претъпкани с хора и търговски обекти. Първото нещо, което идва на ум е Танах Лот, където всички пристигат по залез слънце. Вечер стотици туристи се събират на плажа “, обясни един потребител.

Той беше подкрепен от друг коментатор. „Наистина, когато бях в Бали, бях много изненадан от броя на хората. Беше пълно с модели, които се снимат на всяка крачка за социалните мрежи и блокират гледката към природните забележителности“, каза човекът.

Туристите се оплакаха и от изобилието от боклук. "Това е ужасно. Можете да гребете в океана и да се сблъскате с найлонови торби при всяка вълна“, отбеляза потребителят под публикацията.

Рускиня посети Германия и назова 4 неприятни факта за немците

Имаше обаче и такива, които защитиха острова. И така, някои коментатори обясниха, че ако внимателно планирате пътуването си и посетите не най-туристическите места, тогава от престоя ви в Бали ще останат само приятни впечатления.

„Преди няколко години отидох на самостоятелно пътуване до Бали, наех мотопед и се хранех само в малки местни ресторанти. Беше прекрасно изживяване и пътуването се оказа бюджетно“, каза абонат.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Абее...

Абее... 07.10.2022 16:34

На Слънчака си е най добре.Пусни си едно филмче от Бали и готово.А и Индонезия има стотици острови по хубави от Бали.Казвам го от личен опит.Но..сега съм на Хаваите.С яхтата.Абеее...пей сърце!

до горния

до горния 21.07.2023 12:51

И понеже на Хаваи няма развлечения, най- смисленото ти нещо е да четеш Шок, хахахаха