Туристи се разходиха из пазарче в Тайван и попаднаха на най-красивата продавачка на риба в света (СНИМКИ/ВИДЕО)

Туристи се разходиха из пазарче в Тайван и попаднаха на най-красивата продавачка на риба в света (СНИМКИ/ВИДЕО)

Красива продавачка на риба в Тайван се превърна за часове в хит и обиколи социалните мрежи. Снимка, заснета от турист, който случайно минавал оттам, предизвика възхищението на потребителите. 
 

Те я нарекоха "най-красивата продавачка на риба в света", а някои дори заявиха, че вече се готвят да пътуват, за да открият красавицата. 

Потребителите започнали да споделят снимката с коментари, че сега вече ще купуват риба само от този щанд, а други се опитвали да открият къде точно е заснета фотографията. 

И все пак, ако вече купувате самолетни билети за Тайван и се готвите да откриете пазара, не бързайте. Когато красавицата се прочула в интернет и в тайванската телевизия, журналистите открили, че тя всъщност е манекенка.

Лиу Пенпен работела като модел и танцьорка и само в свободното си време помагала на майка си, която продавала риба. 

Открийте Талин – гореща дестинация с много история и кипящ нощен живот

Пред Shanghaiist майката на момичето разказала, че дъщеря й е много грижовна и идвала на пазара всеки път, когато имала възможност. 

На Фейсбук страницата на момичето вече има над 60 хиляди последователи. 

След като снимките и видеото от пазара с Лиу обиколили света, красавицата написала пост във Фейсбук и благодарила във Фейсбук за подкрепата. 

И, разбира се, още на следващия ден щандът с риба бил заобиколен от фенове и туристи. Хората снимали Лиу на телефона си и я разпитвали за работата и личния живот. Момичето разказало, че помага на майка си от 13 години и признало, че малко е притеснено от подобно внимание./pochivka.blitz.bg.
 

Коментирай