logo

Вечно младата блондинка от Австралия разкри тайните на красотата си (СНИМКИ)

Вечно младата блондинка от Австралия разкри тайните на красотата си (СНИМКИ)

Белинда Нортън - 41-годишна майка на две деца - тинейджъри от Австралия често предизвиква удивление в събеседниците си, когато им разкрива истинската си възраст. 

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

Повечето от тях смятат, че тя е на не повече от 25 години. Тя разкрива и тайните на младостта си. Признава, че една от страстите, която я поддържат млада, са именно пътешествията. 

А ето и още от тайните на блондинката.

Австралийката разкрива на страницата си в Инстаграм, че на 41 години се чувства дори по-млада, отколкото, когато е била на 20 и твърди, че е пълна с енергия. Основното, което я кара да изпитва това е да бъде позитивна. Запазва младежкото си тяло със спорт, масаж, но най-вече духът й е млад от общуването с приятели. 

Откриха коя е най-красивата стюардеса на света!

"Няма нищо по-хубаво от това да се видя с приятелки - по време на тренировки, на вечерна разходка или дори да закусваме заедно. Ние, момичетата, трябва често да споделяме това, което ни се случва и по този начин да се освобождаваме от стреса", твърди тя. 

Най-красивата германска полицайка се отправи на околосветско пътешествие

Белинда разкрива и още едно от правилата си за красота - никакви диети! Тя казва, че се храни често и то с каквото си поиска, но следи размерът на порциите да не надвишава размера на два юмрука. И все пак - не яде хляб, но набляга на риба и нетлъсти меса.

Тя съветва всички да тренират, но в никакъв случай да не се занимават с бягане. Според нея този вид спорт се отразява пагубно на външността. 

Белинда, която вече следват хиляди фенове в Инстаграм, признава, че се разтоварва с музика, йога и най-главното - спи най-малко по осем - девет часа на ден.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!
 

Коментирай