logo

Великата китайска стена стимулира турист да отслабне, сега е неузнаваем

Великата китайска стена стимулира турист да отслабне, сега е неузнаваем

Именно по време на пътуването си и престоя в азиатската страна Бен се сблъскал с неприятности заради своето тегло

Бен Маскрофт, мъж от град Шефилд преживял истински катарзис по време на пътуването си до Китай. Той изменил коренно начина си на живот заради неприятни преживявания, които го накарали да се срамува. 

Бен организирал пътуване до Китай, за да се срещне там с брат си, който от няколко години живеел там. По това време той страдал от затлъстяване и тежал 175 кг. 

Независимо от това не очаквал, че Китай ще се превърне за него в поредица от лош късмет и неуспехи. 

Когато очакванията се разминат с реалността – супер нелепи туристически СНИМКИ

Именно по време на пътуването си и престоя в азиатската страна Бен се сблъскал с неприятности заради своето тегло. 

Например в самолета трябвало да помоли стюардесата да му даде удължител на колана за безопастност заради големината на корема си. Пристигайки в Китай някои от местните го гледали с удивление, защото не били свикнали с толкова големи и пълни хора. 

Но най-лошото си преживяване Бен изпитал, когато посетил Великата китайска стена.

Оказало се, че е просто невъзможно да върви по нея заради влошеното си от пълнота здравословно състояние и излишното тегло. 

Моделка отиде на плаж в Бали, но тъй като страдала от депресия...

Бен си спомня, че когато най-накрая стигнал до храма, сърцето му слязло в петите при вида на толкова много стълби, водейки към върха. Така уж приятното пътуване се превърнало в непрестанен ад.

Бен признава, че проблемите му с теглото започнали още от ранно детство. Той имал вредни навици за хранене и почти никакво физическо натоварване. 

Именно Великата китайска стена го подтикнала да промени живота си. Благодарение на преживяното в Китай той решил, че ще се промени. 

След като се върнал във Великобритания, започнал да се храни здравословно и се заел със спорт. Освен това се записал за членуване в специална организация, която била специализирана в контрол на теглото.

Там влезли също баща му и сестра му, които искали да го подкрепят. 

Но с това късметът за Бен не свършвал. Сред останалите в организацията той срещнал своята съпруга, която била непрекъснато до него и му давала опора, за да продължи в битката си с килограмите. 

Днес той тежи 95 кг и теглото му е просто идеално за неговия ръст. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

 

Коментирай