logo

Върнаха на работа най-горещата полицайка в света, която се разголваше по време на пътешествия (СНИМКИ)

Върнаха на работа най-горещата полицайка в света, която се разголваше по време на пътешествия (СНИМКИ)

Вече ви разказахме за Адриен Колезар, която се радва на огромна популярност в интернет. Тя е красива, секси и работи като полицайка, а профилът й в Инстаграм има над 700 последователи. 

Горещата полицайка обича да пътува по света и да публикува след това свои снимки в доста съблазнителни пози. Всичко това не се хареса на нейните шефове и те й поставиха ултиматум - или работата, или социалните мрежи. Адриен избрала второто, но точно на Нова година станало чудо, пише Daily Star.

Красавицата публикувала на профила си снимка в полицейска униформа, под която написала, че ръководството на управлението проявило разбиране и я връща на работа.

Оказало се, че все пак Адриен не си губела времето, в което била отстранена и посетила такива градове като Маями, Ню Йорк, Кейптаун и Амстердам. 

Тази плеймейтка обича да пътешества с малко дрехи и да ги сваля сред красива природа (СНИМКИ 18+)

Блондинката разказала, че началникът й все пак я помолил да ограничи броя на разголените снимки и видеа, които пуска в Инстаграм и тя се съгласила. Независимо от всичко, Адриен все още смята, че работата й не пречи на нейната страст да обикаля по света и да се снима навсякъде. 

"На работа никога не са се отнасяли към мен без уважение само заради това, че аз съм тази Адриен, която всички са свикнали да виждат в социалните мрежи. Не се боя да се върна на служба, да патрулирам и да работя на смени", признава секси полицайката./pochivka.blitz.bg.
 

Коментирай